Branka Krstulović pojavila se na na prvoj od niza planiranih filmskih večeri namijenjenih ženskoj publici pod nazivom "Tres Chic" u kinu Kaptol Boutique Cinema by CineStar. Za filmsku večer izabrala je kombinaciju jesenske odjeće i ljetne obuće koja bivšoj misici stoji perfektno

Branka Krstulović istaknula je vitku figuru i vretenaste noge u kombinaciji koja se na prvu čini nespojivom, ali na 42-godišnjoj ljepotici izgleda kao pun pogodak.

Za filmsku večer Branka Krstulović izabrala je kombinaciju jesenske odjeće i ljetne obuće koja bivšoj misici stoji perfektno

Za posjet kinu Kaptol Boutique Cinema by CineStar u kojem je održana prva večer nazvana "Très Chic" namijenjena ženskoj publici, Branka je odjenula trendi bež baloner, odjevni komad koji je svake jeseni jedan od najtraženijih, te ženstvene, zlatno-crne sandale s dva remenčića na visoku potpeticu.

Vrlo jednostavan, a opet vrlo efektan stajling maksimalno je istaknuo savršene noge bivše misice te nas još jednom podsjetio da je u mnogim situacijama manje više. Branka je svoj jesensko/ljetni stajling zaokružila umjerenim make-upom te je oči naglasila tamnim sjenilom, a usnice nježnom ružičastom bojom.

U fotogaleriji pogledajte i druga modna izdanja Branke Krstulović u kojima je ljepotica istaknula svoje vitke noge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju