Branka Krstulović bila je domaćica 16. Oscar revije koja je sinoć započela u zagrebačkim kinima. Na glamuroznoj večeri koja je slavila ovogodišnje filmove nominirane za prestižnu nagradu američke Akademije znanosti i umjetnosti blistala je u jednostavnom, ali efektnom izdanju.

Bivša hrvatska misica za ovu je priliku odabrala crni kombinezon bez rukava koji je istaknuo njezinu fit figuru. Točnije, odabrala je je odvažan model duboko izrezan ispod ruku koji je najbolje nositi bez grudnjaka.

Lijepa Branka sparila ga je sa sandalama otvorenih prstiju i na visoku potpeticu te s predimenzioniranom kožnatom torbom u boji burgundca. Izdanje je dovršila s nešto zanimljivih komada nakita, od čega su se posebno isticale viseće naušnice.

Slika nije dostupna Branka Krstulović: "Automobilska" suknja koju se mnogi ne bi usudili nositi

Crveni tepih ovogodišnje Oscar revije bio je poseban jer da su odabrani hrvatski dizajneri za taj event dizajnirali po jednu haljinu za neki od kultnih filmova koji su obilježili stoljeće Oscara.

Aleksandra Dojčinović dizajnirala je haljinu za film „Veliki Gatsby“, Matija Vuica za „Zameo ih vjetar“, Juraj Zigman za „Pobješnjeli Max“, ELFS za „Doručak kod Tiffanyja“, Boris Pavlin za „Moja Afrika“, Ivica Skoko za „Titanic“, Igor Djuga za „Bonnie i Clyde“, Boudoir za „La la Land“ te Nebo za „Casablancu“.

Sve haljine hrvatskih dizajnera nadahnute slavnim oskarovskim filmovima pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju