Nošenje pidžame u javnosti trend je koji već nekoliko sezona odbija izaći iz mode. Popularni brendovi i modne kuće, kao što su Christian Dior, Louis Vuitton i slični, uvrstili su u svoje kolekcije "spavaću" odjeću za izlazak iz kuće kao što su Christian Dior, Louis Vuitton i slični.

Galerija Branka Krstulović - 1 Slavne dame u pidžamama - 3 Slavne dame u pidžamama - 2 +2 I Selena Gomez voli trend nošenja pidžama u javnosti
Modne trendseterice obično biraju pidžame za van od svile ili pamuka te ih sparuju s cipelama na visoku potpeticu.

Poželjno je kombinaciju sljubiti s nešto nakita – primjerice s efektnom ogrlicom, kao i odgovarajućom torbicom.

Ovom odvažnom trendu nije odoljela ni Branka Krstulović. Bivša hrvatska misica pojavila se na projekciji filma "Klub zadovoljnih žena" redatelja Billa Holdermana u tamnoj pidžama odjevnoj kombinaciji s bijelim obrubom i ružičastim uzorkom.



Pidžamu je kombinirala uz sandale boje kože na visoku potpeticu koje su produljile cijelu figuru, a izdanje je zaokružila ružičastom torbicom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje sve slavne dame nose pidžame za van te pogledajte najavu za film Klub zadovoljnih žena. Branka Krstulović - 2 Branka Krstulović u odvažnom modnom trendu (Foto: Mario Poje & Damira Kalajžić)
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju