Branka Krstulović ljubiteljica je svevremenske elegancije koju voli začiniti zanimljivim modnim dodacima s daškom boje i odvažnog uzorka.

Galerija Branka Krstulović na premijeri filma Mafija Mama - 2 Branka Krstulović na premijeri filma Mafija Mama - 1 Branka Krstulović na premijeri filma Mafija Mama - 3 +0 Balenciagine BB štikle od tvida su rasprodane

Branka Krstulović demonstrirala je svoj nenametljivi modni stil i na nedavno održanoj premijeri filma "Mafija Mama" redateljice Catherine Hardwicke, koja je održana u Kaptol Boutique Cinemi u Zagrebu.

Bivša hrvatska misica za tu je priliku odabrala elegantno modno izdanje sastavljeno od kožnatih hlača visokog struka i nešto širih nogavica, koje je sparila s pripijenom crnom majicom. U rukama je nosila crnu torbu sa zlatnim lancem, a preko svega je odjenula sako u odvažnoj zelenoj boji.

Branka Krstulović na premijeri filma Mafija Mama - 3 Branka Krstulović u Balenciaginim štiklama (Foto: Bojan Zibar)

Uz to izdanje sjajno su se uklopile i crno-bijele Balenciagine štikle sa šiljastim vrhom. Riječ je o rasprodanom starijem BB modelu s potpeticom od 12 centimetara i predimenzioniranom zlatnom kopčom na prednjem dijelu.

Gornji dio štikle napravljen je od tvida i takozvanog houndstooth kariranog uzorka, a donji dio od kože. Kao i druge Balenciagine cipele, i taj je model napravljen u Italiji.

Balenciagine BB štikle od tvida su rasprodane Balenciagine BB štikle od tvida su rasprodane (Foto: Internetske stranice proizvođača)

"Mafija Mama" prati Amerikanku s talijanskim korijenima (Toni Collette) kojoj djed oporučno ostavlja obiteljski posao. Ona hitro putuje u Italiju, gdje joj njezine dužnosti objašnjava savjetnica, koju je utjelovila Monica Bellucci.

Izdanje Branke Krstulović potvrđuje da tenisice izgledaju mrak uz formalniju odjeću Branka Krstulović u Air Jordan tenisicama Branka Krstulović nosi torbicu Double Knot modne kuće Bottega Veneta Torba modne kuće Bottega Veneta +1 Branka Krstulović na premijer filma Air

Odvažne najlonke Branke Krstulović: Biste li ih nosili uz malu crnu haljinu? Branka Krstulović na premijeri filma Babylon Branka Krstulović Branka Krstulović +1 Balenciaga, ready-to-wear, jesen/zima 2016.

Najavu za film "Mafija Mama", koji je počeo igrati u hrvatskim kinima, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju