Katie Holmes došla je na humanitarnu reviju udruge "American Heart Association" posvećene borbi protiv kardiovaskularnih bolesti i moždanog udara

Udruga "American Heart Association" svake godine organizira humanitarnu modnu reviju pod nazivom "Go Red For Women" na kojoj poznate dame nose crvene haljine poznatih dizajnera.

Ovim događanjem pokušava se podiči svijest o kardiovaskularnim bolestima i moždanom udaru koji su prema statistikama najveća prijetnja ženskom zdravlju uz rak dojke.

Katie Holmes rado se odaziva humanitarnim događanjima pa tako nije propustila priliku sudjelovati na reviji. Za ovu prigodu odjenula je tamno crvenu haljinu u "charleston" stilu s prozirnim čipkastim detaljima i blještavim aplikacijama.

Međutim, pažnju nije plijenila samo haljinom nego i svojom frizurom. Točnije, činjenicom da se ne boji pokazati sijede vlasi u svojoj kosi.

Poznato je da holivudske glumice rade sve kako bi sakrile potpuno prirodne znakove starenja poput bora i sijedih vlasi, ali neopterećena Katie nije jedna od njih i zbog toga je mnogo puta zaradila pohvale svojih vjernih obožavatelja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju