Otkako je u veljači osvojila 5 zlatnih gramofona na 59. dodjeli nagrada Grammy, britanska pjevačica Adele ne prestaje primati pohvale, ali i zločeste komentare na svoj stil

Stil britanske pjevačice Adele su nakon 59. dodjele nagrada Grammy mnogi usporedili s crtanim likom Fione iz serijala "Shrek".

Komentar se odnosio na zelenu haljinu iz Givenchyjeve kolekcije visoke mode koju je nosila na dodjeli, a koja je mnoge podsjetila na opravu crtanog lika.

'Na meti kritika našla se zelena Givenchyjeva haljina iz kolekcije visoke mode koju je Adele nosila na Grammyjima jer podsjeća na stil Fione iz Shreka. '

Je li Adele posudila ovu haljinu od Fione iz Shreka? ili Kako je moguće da izgleda savršeno čak i kada nosi Fioninu haljinu?, samo su neki od takvih komentara.

Društvenim mrežama počele su se širiti usporedbe slavne pjevačice i Fione kojoj je u serijalu glas posudila Cameron Diaz, pa je Adele komentirala cijeli slučaj tijekom vlastitog koncerta u Perthu.

Adele nije briga

Nije me je…. briga. To je bila Givenchyjeva haljina, otkrila je Adele nakon što je s publikom podijelila da su joj i na Grammyjevskom crvenom tepihu govorili kako se odjenula poput Fione.

Vježbala sam. Očigledno je da sam punija dama i da volim puno jesti, ali vježbala sam dvaput dnevno da uđem u tu Givenchyjevu haljinu jer je bilo vrlo uska, dodala je pjevačica.

Britanska zvijezda ne mari za zločeste jezike na Internetu, a već je u nekoliko navrata priznala da se ne opterećuje onime što ljudi pišu po društvenim mrežama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju