Ispod vjetrobrana automobila obično se stavljaju kazne za pogrešno parkiranje ili letci za novi fast food. No muškarac koji je nepropisno parkirao na tuđem mjestu, priredio je vlasnici istog nezapamćeno iznenađenje

'Pozdrav stranče, zato što si parkirao na mojem mjestu sinoć (i još si uvijek??) dobila sam kaznu jer sam nepropisno parkirala na cesti tijekom noći. Nemam novaca. Ovo su privatna parkirališna mjesta i mogla sam te prijaviti ili srediti da ti 'dignu' auto. Nisam i neću to učiniti, ali molim te nemoj parkirati na mojem mjestu više nikada,' poruka je koju je jedna žena ostavila na vjetrobranskom staklu automobila anonimnog muškarca koji se parkirao na njeno mjesto.

View post on imgur.com

Iako je ton pisma bio umjeren i bez teških riječi, vlasnica parkirališnog mjesta iznenadila se kada je sljedećeg dana na svojem vjetrobranu naišla na omotnicu s pismom.

'Kao prvo želim se ispričati za parkiranje na tvojem mjestu. To je bilo neodgovorno s moje strane, i želim ti dati ovo da platiš kaznu ili štogod drugo trebaš. Znam da mnogi ostanu kratki s novcima u ovo doba godina,' stoji u odgovoru uz koji je isti priložio pet novčanica po 20 dolara, odnosno ukupno oko 600 kuna, dokazujući da na svijetu ima ponekad neobazrivih ljudi, ali ipak dobrih duša.

View post on imgur.com

Zahvaljujući prijatelju vlasnice parkirališnog mjesta, koji je na stranici Imgur objavio fotografije obje poruke, priča je dospjela u javnost, te u vrlo kratkom vremenu prikupila velik broj lajkova iz cijelog svijeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju