Ivana Popović, poznata zagrebačka akademska slikarica, kiparica i modna dizajnerica oduvijek je bila hrabra žena koju ništa ne može pokolebati pa tako ni rak dojke od kojeg je oboljela prije nekoliko godina. Jučer je po prvi put u životu plivala maraton i svoje sudjelovanje posvetila svim ženama koje se bore s istom zloćudnom bolesti

Među 349 sudionika koji su sudjelovali na 105. plivačkom maratonu Šilo-Crikvenica bila je i Ivana Popović.

Ivana je prije nekoliko godina oboljela od raka dojke pa je svoje sudjelovanje posvetila svim ženama koje se bore s tom zloćudnom bolesti.

Ivana je prije nekoliko godina oboljela od raka dojke pa je svoje sudjelovanje posvetila svim ženama koje se bore s tom zloćudnom bolesti. Još jednom je dokazala da nema toga što hrabra žena ne može napraviti kada nešto naumi, bez obzira na dijagnoze i predrasude okoline.

Ko nema cicu, ima srce, poručila je uvijek nasmijana Ivana u videu objavljenom tijekom priprema za maraton.

Prije sudjelovanja priznala je da se ipak malo boji ovog pothvata. Užasna mi je frka,pratila sam plivače za ovu utrku,svi imaju dobar start ali se potroše na otvorenom moru. Držite fige da bude južina,vjetar u facu i jaka struja,tu sam najjača!! Nadam se da neću biti zadnja, napisala je na svom Facebooku.

Iako je, naposljetku, na cilj ipak došla među zadnjima, ne odustaje i zaplivat će i sljedeće godine.

 

Draga moja predivna ekipo,eto moram vas razocarati da sam dosla medu zadnjima,naime nisam imala pojma da ih je vecina...

Posted by Ivana Popovic on Saturday, August 15, 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju