Valentinovo je zacrvenilo izloge, a od mnoštvo srca koja iz njih ispadaju, jedno vam je posebno zapalo za oko i to ono na gaćicama. U trenu ste poželjeli nešto vatrenije za ove hladne zimske dane.

Bilo da ste trenutno solo i svim snagama pokušavate ignorirati da nam se Dan zaljubljenih već ozbliljno približava ili ste u sretnoj vezi i jedva čekate provesti dan sa svojim dragim, Valentinovo je savršen razlog za kupovinu sexy rublja.

Osim što trgovine izlaze s novim linijama za kojima uzdiše svaka dama, cijene su prilagođene prilici pa možete sačuvati i koju kunu. Nije tajna da se pripadnice nježnijeg spola u času pretvore u Beyonce kada iz ormara izvuku sexy komade, barem što se stava tiče. Nema te prepreke koju tada ne bismo prevladale. Iako skriveno pod mnoštvom slojeva odjeće, donje rublje je tajno je oružje svake moderne žene, a ono koje vas sigurno neće iznevjeriti su Love Hearts gaćice iz Liscine kolekcije namijenjene Valentinovu.

Naizgled jednostavne crvene brazilke iz kolekcije Cheek by Lisca, ukrašene su printom srca na stražnjem dijelu, a nalaze se u slatkoj kutijici boje ljubavi.

Donje rublje svakako je jedan od poželjnijih darova u ovo vrijeme pa ne sumnjamo da ćete u Liscinoj trgovini pronaći nešto zanimljivo i zavodljivo, bilo da ste ljubitelj rublja u boji ili onog crnog koji je vječna klasika kada je o zavođenju riječ.

Kako bi se svi kupci osjećali voljeno, ovo Valentinovo nitko neće ostati bez malog znaka pažnje; Lisca će svakom kupcu 13. i 14. veljače pokloniti dar iznenađenja za kupnju bilo kojeg artikla.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju