Brend luksuznih svijeća Moel ovog će proljeća svoj asortiman obogatiti za jedan poseban miris sa snažnom porukom čije je zaštitno lice prelijepa Lejla Filipović.

Galerija Moel i Lejla Filipović Moel i Lejla Filipović Moel i Lejla Filipović +2 Moel i Lejla Filipović

Snažne i sposobne žene su one koje pokreću ovaj svijet i baš zato ih treba slaviti u svakoj prilici te im na neki način dati priznanje za sve što rade. To jako dobro zna i Moel koji je u paletu svojih mirisnih svijeća dodao poseban miris s karakterom i porukom čije je zaštitno lice upravo jedna takva žena.

Nova svijeća nosi ime Lejla, što je sasvim prikladno jer je u njenim mirisnim notama utkana i osobnost žene koja je puno toga - majka, poduzetnica, bivša missica i model, a u ovom slučaju i njegova sukreatorica te zaštitno lice - Lejle Filipović.

Miris ove svijeće je moćan i snažan, ali istovremeno i nježan te opisuje ženu koja se uvijek znala izboriti za sebe, a da je pritom ostala dostojanstvena i graciozna. Upravo zato je Lejla njeno idealno zaštitno lice, govori nam osnivačica Moela, Mia Antunović.

Moel i Lejla Filipović Moel i Lejla Filipović (Foto: Marija Laća)

Ono što ovu svijeću čini tako moćnom, ali i profinjenom te ju izdvaja od svih drugih su mirisne note jantara, vanilije i cimeta, upotpunjene tek blagim daškom lavande i badema.

Ova kombinacija tvori savršeno izbalansiran orijentalni miris koji ima svoje „ja“ te je idealan partner za ugodan boravak u svakom prostoru.

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji ovom suradnjom nastavlja svoju priču proizvodnje svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan.

Svijeće su veganske i izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska te ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke ili brojne druge probleme.

Moel i Lejla Filipović Moel i Lejla Filipović (Foto: Marija Laća)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju