Novi proizvod brenda Philip B. ojačava kosu, potiče rast i vraća volumen kose te je čini gustom, zdravom i bujnom.

Brend Philip B. ima novi proizvod za njegu kose. Scalp Booster je revolucionarni tretman koji značajno pomaže ponovo pokrenuti prirodni rast kose i smanjiti prorjeđivanje vlasi. Rezultat je mladoliki volumen te gusta, zdrava i bujna kosa.

Ponovni rast kose

Oživite folikule svoje kose. Naš revolucionarni tretman značajno pomaže ponovo pokrenuti prirodni rast vaše kose i smanjiti prorjeđivanje vlasi. Samozagrijavajuća formula pomaže stimulirati čimbenike rasta u vlasištu, što rezultira mladolikim volumenom te gustom, zdravom i bujnom kosom.

Ovaj zagrijavajući tretman prije pranja kose pomaže ponovo pokrenuti aktivnost i proliferaciju matičnih stanica što može potaknuti rast nove kose.

Philip B. Philip B. za zdravu i sjajnu kosu (Foto: PR)

Kada su dlačni folikuli nahranjeni, stanice u korijenu dlake se brzo dijele, dajući vlasi volumen, što pomaže povećati punoću i gipkost, a istovremeno pojačava sjaj i poboljšava teksturu.

Glavni sastojci su tri posto Redensyl, ulje kore naranče (Citrus Aurantium Dulcis), ulje lavande (Lavandula Angustifola), vitamin E, ulje sjemenki ricinusa (Ricinus Communis), vanilil butil eter (tvar za regeneraciju kose).

Na plažu se ne odlazi bez kreme sa zaštitnim faktorom Blistava i sjajna koža: Ovih 9 proizvoda je sve što ljeti trebate imati za njegu lica i tijela

Jamstvo sigurnosti

Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.

Ovaj odlični proizvod možete kupiti po cijeni od 553 kune, u parfumeriji Lana u Zagrebu i Splitu, frizerskom salonu Glamur u Zagrebu te u parfumeriji Niche u Rijeci.

Philip B. Philip B. za zdravu i sjajnu kosu (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju