Brigitte Macron prava je predstavnica modnog minimalizma i klasike te na taj način uvijek izgleda dobro, decentno i dotjerano. Vrhunski modni minimalizam prva dama Francuske pokazala je i na predstavljanju ovogodišnjeg izdanja dobrotvorne akcije "Pieces Jaunes", čiji je cilj poboljšati život djece koja se liječe u bolnicama.

Akcija je predstavljena u središnjem poštanskom uredu Louvre u Parizu, a uz Brigitte Macron, ondje su bili i izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps i izvršni direktor francuske pošte Philippe Wahl. "Pieces Jaunes" ("Žute kovanice") ima za cilj poboljšati život djece koja se liječe u bolnicama te se svake godine dodatno promiče uz sudjelovanje francuske prve dame.

Za predstavljanje ovogodišnjeg izdanja Žutih kovanica Brigitte Macron odabrala je jednostavnu modnu kombinaciju sačinjenu od finih crnih gležnjača na visoku blok-petu, crnih hlača i crnog kaputa dužine do koljena. Kaput je u klasičnom Brigitteinu stilu, ukrašen velikim metalnim gumbima, a omiljeni model kaputa nosila je uz kožnate rukavice, također crne.

Slika nije dostupna Bravo, Brigitte, ne daj se: Prva dama opet u hlačama za koje dobiva najviše kritika

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Pet modnih izdanja koje hvale i najveći kritičari prve dame Francuske

No, ono što odskače u ovom u potpunosti crnom izdanju jest modni detalj s kojim se prva dama Francuske utoplila – veliki šal u žarko žutoj boji. Efektan šal "razbudio" je čitav stajling, a žuta se još jednom pokazala kao nepogrešiv izbor u kombiniranju s crnom. Nema sumnje da bi šal u ovakvoj vedroj boji i najobičniju kombinaciju učinio zanimljivom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju