Brigitte Macron prava je predstavnica modnog minimalizma i klasike te na taj način uvijek izgleda dobro, decentno i dotjerano. Vrhunski modni minimalizam prva dama Francuske pokazala je i na predstavljanju ovogodišnjeg izdanja dobrotvorne akcije "Pieces Jaunes", čiji je cilj poboljšati život djece koja se liječe u bolnicama.

Galerija Brigitte Macron na predstavljanju tradicionalne dobrotvorne akcije Žute kovanice za pomoć djeci koja se liječe u bolnici - 2 Brigitte Macron na predstavljanju tradicionalne dobrotvorne akcije Žute kovanice za pomoć djeci koja se liječe u bolnici - 1 Brigitte Macron na predstavljanju tradicionalne dobrotvorne akcije Žute kovanice za pomoć djeci koja se liječe u bolnici - 5 +1 Brigitte Macron uz crni outfit nosi veliki žuti šal

Akcija je predstavljena u središnjem poštanskom uredu Louvre u Parizu, a uz Brigitte Macron, ondje su bili i izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps i izvršni direktor francuske pošte Philippe Wahl. "Pieces Jaunes" ("Žute kovanice") ima za cilj poboljšati život djece koja se liječe u bolnicama te se svake godine dodatno promiče uz sudjelovanje francuske prve dame.

Brigitte Macron na predstavljanju tradicionalne dobrotvorne akcije Žute kovanice za pomoć djeci koja se liječe u bolnici - 3 Brigitte Macron uz crni outfit nosi veliki žuti šal (Foto: AFP)

Za predstavljanje ovogodišnjeg izdanja Žutih kovanica Brigitte Macron odabrala je jednostavnu modnu kombinaciju sačinjenu od finih crnih gležnjača na visoku blok-petu, crnih hlača i crnog kaputa dužine do koljena. Kaput je u klasičnom Brigitteinu stilu, ukrašen velikim metalnim gumbima, a omiljeni model kaputa nosila je uz kožnate rukavice, također crne.

Brigitte Macron Bravo, Brigitte, ne daj se: Prva dama opet u hlačama za koje dobiva najviše kritika

Brigitte Macron Brigitte Macron: Pet modnih izdanja koje hvale i najveći kritičari prve dame Francuske

No, ono što odskače u ovom u potpunosti crnom izdanju jest modni detalj s kojim se prva dama Francuske utoplila – veliki šal u žarko žutoj boji. Efektan šal "razbudio" je čitav stajling, a žuta se još jednom pokazala kao nepogrešiv izbor u kombiniranju s crnom. Nema sumnje da bi šal u ovakvoj vedroj boji i najobičniju kombinaciju učinio zanimljivom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju