Posljednjih godina u svijetu poznatih ne postoji žena koja je primila više kritika na račun svojih godina od francuske prve dame Brigitte Macron, pogotovo u kontekstu mode i odijevanja.

Brigitte jednostavno ne može na zelenu granu sa svojim kritičarima. Ako odjene kraću haljinu - to nije primjereno njezinim godinama. Ako se zakopča do brade - skriva godine. Što god odjene, oni će joj naći zamjerku, čak i kada je realno besprijekorno odjevena od glave do pete. Zato se 68-godišnja prva dama ni ne trudi ikome ugoditi kada je u pitanju moda i ostaje vjerna svom stilu.

Među odjevnim komadima za koje je dobivala najviše kritika nalaze se kožnate hlače. Prva dama sada je u njima dočekala supruga američke potpredsjednice Kamale Harris, Douglasa Emhoffa, koji je došao u kratki službeni posjet Francuskoj.

Brigitte ga je ugostila u Elizejskoj palači, službenoj rezidenciji francuskog predsjednika, a zatim su se uputili na pop-up izložbu Jean-Michel Othoniela pod nazivom Le Théorème de Narcisse.

Izgledala je sjajno u vrlo jednostavnoj kombinaciji kožnatih hlača, bijele košulje, crnog kaputa i gležnjača u istoj boji.

Kada je prvi put otkako je stupila na dužnost prve dame odjenula kožnate hlače, njezini najžešći kritičari odmah su komentirali kako one nisu primjerne za ženu u njezinim godinama.

Naravno da ih zbog toga nije prestala nositi te su one i dalje dio njezine garderobe, na radost većine modnih znalaca koji godinama hvale njezin moderan stil. Bravo, Brigitte, ne daj se.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju