U proslavu platinastog jubileja britanske kraljice Elizabete II. uključila se i Francuska. Paljenjem plamena kod Slavoluka pobjede u Parizu, francuski predsjednik Emmanuel Macron odao je počast kraljici koja proslavlja 70 godina na tronu.

Galerija Brigitte Macron u kombinaciji s potpisom modne kuće Louis Vuitton Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte Macron +0 Emmanuel i Brigitte Macron

Vi ste zlatna nit koja veže naše dvije zemlje, dokaz neuništivog prijateljstva između naših nacija. Bili ste stalni izvor mudrosti za vođe naših zemalja. Vi ste naš prijatelj, naš bliski saveznik, naš primjer kako služiti drugima. Danas slavimo vas, iskreno i duboko prijateljstvo koje ujedinjuje naše dvije zemlje i vašu odanost. Vaše veličanstvo, imam privilegiju uručiti vam najiskrenije čestitke na vašem jubileju u ime francuskog naroda, kazao je Macron u izjavi prije ceremonije paljenja plamena.

U predsjednikovoj pratnji bila je i njegova supruga, prva dama Francuske, Brigitte Macron.

Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Afp)

Kao i uvijek, Brigitte je bila pravo oličenje elegancije u kombinaciji koju potpisuje francuska modna kuća Louis Vuitton. Prva dama i dalje je vjerna njihovim kreacijama koje bira u svim prigodama, a naročito posebnim poput ove.

Od glave do pete bila je odjevena u njihove komade. Ispod elegantnog bijelog kaputa sa zlatnim gumbima nazirala se haljina koja je također bila bijele boje, ali za razliku od kaputa ukrašena je vrlo efektnim uzorkom.

Brigitte Macron u kombinaciji s potpisom modne kuće Louis Vuitton Brigitte Macron u kombinaciji s potpisom modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Zlatni i srebrni lanci, ključevi i prepoznatljiv monogram ove modne kuće običnu bijelu haljinu pretvorili su u pravi mamac za poglede. Međutim, nismo dobili priliku vidjeti je u cijelosti jer prva dama nije skidala kaput tijekom ceremonije. Šteta jer je ovo uistinu haljina koju se ne isplati skrivati ispod kaputa.

Brigitte Macron Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju