Prva dama Francuske Brigitte Macron i njezin suprug, francuski predsjednik Emmanuel Macron, doputovali su u Kinu po službenoj dužnosti

Galerija Brigitte Macron Brigitte i Emmanuel prilikom posjete Zabranjenom gradu Brigitte u bijelom kaputu modne kuće Louis Vuitton +1 Brigitte i Emmanuel na službenom putovanju u Kini Brigitte Macron donijela je dašak suvremene francuske mode u Kinu. Prva dama Fancuske i njezin suprug Emmanuel Macron trenutno se nalaze u jednoj od najmnogoljudnijih zemalja na svijetu u koju su stigli po službenoj dužnosti.

Prva dama Francuske Brigitte Macron i njezin suprug Emmanuel otputovali su u Kinu.

Susreli su se s kineskim predsjednikom Xi Jinpingom i njegovom suprugom Peng Liyuan. Našli su vremena i za razgledavanje raznih znamenitosti, pa su tako posjetili i Zabranjeni grad, nekadašnju carsku palaču koja je 1925. godine postala muzej.

S obzirom na to da su temperature u Pekingu ovih dana poprilično niske, Brigitte je svoj stajling zaokružila bijelim kaputom modne kuće Louis Vuitton čiji odjevni komadi čine glavninu njezina ormara.

Ovakav tip kaputa inače nije uobičajen odabir žena tijekom zimskih dana zato što je bijela boja poprilično nezahvalna za nošenje. Lako se prlja, stoga je pripadnice ljepšeg spola većinom izbjegavaju, a one najodvažnije nosit će ih tijekom suhih i sunčanih zimskih dana, dok će se tijekom snježnih dana najčešće prepustiti tamnijim modelima.

U galeriji pogledajte što je još Brigitte dosad nosila na službenom putovanju u Kini.

Nosite li tijekom zime kapute ili jakne bijele boje?

glasova:

Brigitte u bijelom kaputu modne kuće Louis Vuitton Brigitte u bijelom kaputu modne kuće Louis Vuitton (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju