I dok vremenske prilike u Hrvatskoj još uvijek nalažu ljetnu odjeću, Francuzi već lagano oblače kapute, pa tako i francuska prva dama Brigitte Macron.

Galerija Brigitte Macron u predivnom kaputu - 5 Brigitte Macron u predivnom kaputu - 2 Brigitte Macron u predivnom kaputu - 1 +9 Brigitte Macron nosi kaput u nježnoj, svijetloplavoj boji  

Za svečano otvorenje Srednjovjekovnog povijesnog centra u francuskom Azincourtu, Brigitte Macron odlučila se za ležernu eleganciju. Primjereno temperaturi malo iznad 20 stupnjeva, prva dama Francuske odjenula je crne gležnjače na špic od brušene kože iznošenog izgleda, crne hlače skinny kroja i klasičnu bijelu košulju, a glavna zvijezda kombinacije bio je predivan kaput u nježnoj svijetloplavoj boji.

Fini kaput dužine do koljena osvaja besprijekornim krojem, a jedini ukras na njemu su srebrni gumbi na dvoredno kopčanje koji se, u manjim dimenzijama, nalaze i na rukavima.

Brigitte Macron u predivnom kaputu - 4 Brigitte Macron nosi kaput u nježnoj, svijetloplavoj boji i iznošene crne gležnjače (Foto: AFP)

Melania Trump vs. Brigitte Macron Melania vs. Brigitte: Minica prve dame koja je podijelila žene na društvenim mrežama

Brigitte Macron - 5 Brigitte Macron: Haljina za nacionalni praznik u kojoj treba paziti kako se sjedi

Iako mnoge žene i dalje najviše vole crne kapute koji su vječna klasika i izuzetno svestrani odjevni komad, kaput u ovakvoj svijetloj, nježnoj boji mogao bi crnom kaputu biti dobra konkurencija. Možda zbog "osjetljivije" nijanse nije nosiv svakodnevno, ali kada ga se odjene itekako ostavlja dojam.

Inspirirani stilom Brigitte Macron u trgovinama smo pronašli osam modela crnih gležnjača od velura koje će se nositi u novoj sezoni, a ponudu razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Pogledajte i Brigitte Macron u (ne)primjerenoj bijeloj minici koja prvoj dami tako dobro stoji:

Brigitte Macron: (Ne)primjerena bijela minica koja prvoj dami tako dobro stoji Brigitte Macron uvijek privlači pažnju svojim izdanjima Brigitte Macron - 2 Brigitte Macron - 4 +1 Brigitte Macron - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju