Prva dama Francuske Brigitte Macron bodrila je francusku nogometnu reprezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva na moskovskom stadionu Lužnjiki.

Galerija Brigitte Macron Brigitte Macron i Kolinda Grabar-Kitarović na finalu SP-a Brigitte i Emmanuel Macron u svečanoj loži na stadionu Lužnjiki +1 Brigitte i Emmanuel Macron tijekom susreta s Putinom Zajedno sa suprugom Emmanuelom vatreno je navijala za svoju nacionalnu momčad, koja je naposljetku i odnijela titulu svjetskog nogometnog prvaka.
Brigitte i Emmanuel Macron u svečanoj loži na stadionu Lužnjiki Brigitte i Emmanuel Macron u svečanoj loži na stadionu Lužnjiki (Foto: Getty Images)
Uoči finalnog dvoboja s Hrvatskom, Brigitte i Emmanuel susreli su se ruskim predsjednikom Putinom. Prva dama nije mijenjala svoju odjevnu kombinaciju nakon susreta, nego se u njoj uputila na Lužnjiki.
Brigitte Macron i Kolinda Grabar-Kitarović na finalu SP-a Brigitte Macron i Kolinda Grabar-Kitarović na finalu SP-a (Foto: Getty Images)
Elegantne uske hlače, bijela košulja s mašnom i fantastično krojen sako francuske modne kuće Louis Vuitton pobjednička su kombinacija za svaku prigodu u kojoj želimo izgledati elegantno i nenametljivo. S obzirom na rezultat utakmice, za Brigitte je to ovaj put doslovno bilo pobjedničko izdanje.
Brigitte Macron i Kolinda Grabar-Kitarović na finalu SP-a Brigitte Macron i Kolinda Grabar-Kitarović na finalu SP-a (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju