Brigitte Macron posjetila je jednu parišku školu u znak potpore Europskoj udruzi za leukodistrofiju. Prva dama Francuske s učenicima je razgovarala o podizanju svijesti o mentalnim bolestima, a kao bivša profesorica dala im je i diktat.

Galerija Brigitte Macron u gležnjačama rokerskog stila - 4 Brigitte Macron u gležnjačama rokerskog stila - 5 Brigitte Macron u gležnjačama rokerskog stila - 6 +2 Brigitte Macron u gležnjačama glam rock stila  

I za ovu prigodu Brigitte Macron držala se svog prepoznatljivog modnog stila koji je spoj ležernog i poslovnog casual looka. Francuska prva dama nosila je komplet sačinjen od strukiranog sakoa pepita uzorka ukrašen velikim zlatnim gumbima i prsluka istog uzorka te običnu bijelu majicu.

Uz uske crne hlače kao salivene pristajale su crne gležnjače glam rock stila stilizirane s dva metalik zlatna remenčića i gumbima te visokom blok-potpeticom.

Brigitte Macron: Kaput koji i najdosadniju kombinaciju čini mamcem za poglede Brigitte Macron u kariranom kaputu - 2 Brigitte Macron u kariranom kaputu - 4 Brigitte Macron u kariranom kaputu - 1 +8 Brigitte Macron u kariranom kaputu - 3

Brigitte Macron Brigitte Macron: Model kaputa oko kojeg se žene (uvijek) dvoume

Brigitte Macron u haljini 'nude' nijanse - 3 Brigitte Macron: Najbolji dokaz da "golu" haljinu mogu nositi i prve dame

Ovakve "opake" gležnjače zaista nisu obuća kakva se viđa na prvim damama, ali Brigitte Marcon "isfurala" ih je fantastično. Riječ je o efektnom modelu koji se može nositi u svakodnevnim modnim izdanjima, uz traperice, hlače, haljine, suknje - pašu uz sve.

Brigitte Macron u gležnjačama rokerskog stila - 3 Brigitte Macron u gležnjačama glam rock stila (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju