Mnogi su jučer sa zanimanjem pratili slijetanje NASA-ina rovera Perservance na Mars. Nakon sedam mjeseci putovanja i više od 460 milijuna prijeđenih kilometara, rover je sletio na krater nazvan Jezero i poslao prve fotografije s površine Marsa.

Galerija Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron pratili su slijetanje NASA-inog rovera na Mars Brigitte Macron +6 Emmanuel i Brigitte Macron

Rover sada ima zadatak pronaći potencijalne tragove života na ovom planetu. Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron slijetanje su gledali u Nacionalnom centru za svemirske studije u Parizu (CNES).

Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

Elegantna kao i uvijek, Brigitte je za praćenje tog povijesnog trenutka odjenula decentnu i nenametljivu odjevnu kombinaciju.

Haljinu i kaput tamnoplave boje spojila je sa svojim omiljenim salonkama. U pitanju je crni kožnati model s metalnim detaljem na potpetici koje potpisuje modna kuća Louis Vuitton, njezin najdraži modni brend.

Brigitte Macron Prva dama nosila je svoje omiljene salonke prilikom posjeta CNES-u (Foto: Profimedia)

Te salonke Brigitte vadi iz ormara samo za posebne prigode. Tako ih je nosila prilikom posjeta SAD-u i susreta s bivšom američkom prvom damom Melanijom Trump, a odabrala ih je i za susret s norveškom kraljicom Sonjom.

Omiljene štikle Brigitte Macron s potpisom modne kuće Louis Vuitton Omiljene štikle Brigitte Macron s potpisom modne kuće Louis Vuitton (Foto: Afp)

Čini se da joj baš taj model najviše odgovara jer ga ima i u smeđoj boji, a tu varijantu omiljenih salonki nosila je prilikom još jednog susreta s Melanijom Trump na G7 summitu.

Brigitte Macron Omiljene štikle nosila je prilikom posjeta SAD-u (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju