Mnogi su jučer sa zanimanjem pratili slijetanje NASA-ina rovera Perservance na Mars. Nakon sedam mjeseci putovanja i više od 460 milijuna prijeđenih kilometara, rover je sletio na krater nazvan Jezero i poslao prve fotografije s površine Marsa.

Rover sada ima zadatak pronaći potencijalne tragove života na ovom planetu. Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron slijetanje su gledali u Nacionalnom centru za svemirske studije u Parizu (CNES).

Elegantna kao i uvijek, Brigitte je za praćenje tog povijesnog trenutka odjenula decentnu i nenametljivu odjevnu kombinaciju.

Haljinu i kaput tamnoplave boje spojila je sa svojim omiljenim salonkama. U pitanju je crni kožnati model s metalnim detaljem na potpetici koje potpisuje modna kuća Louis Vuitton, njezin najdraži modni brend.

Te salonke Brigitte vadi iz ormara samo za posebne prigode. Tako ih je nosila prilikom posjeta SAD-u i susreta s bivšom američkom prvom damom Melanijom Trump, a odabrala ih je i za susret s norveškom kraljicom Sonjom.

Čini se da joj baš taj model najviše odgovara jer ga ima i u smeđoj boji, a tu varijantu omiljenih salonki nosila je prilikom još jednog susreta s Melanijom Trump na G7 summitu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju