Brigitte Macron nakratko se vratila među školske klupe. Bivša profesorica francuskog jezika i književnosti sudjelovala je na druženju u jednoj pariškoj osnovnoj školi u organizaciji Europske udruge za leukodistrofiju.

Leukodistrofija je skupina rijetkih nasljednih bolesti koje pogađaju središnji živčani sustav, a karakterizira ih degeneracija bijele tvari u mozgu. U ovom trenutku postoji više od 50 različitih bolesti i stanja u ovoj skupini.

Brigitte Macron Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

Udruga ELA posvećena je radu s oboljelima i njihovim obiteljima te financiranju istraživanja i podizanju svijesti o leukodistrofiji, u čemu im često pomaže i prva dama, koja se redovito odaziva njihovim inicijativama.

Tiphaine Auzière: Najmlađa kći Brigitte Macron dobar stil naslijedila je od mame Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 3 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 5 +4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 1

U sklopu ovog događanja bez problema je opet uskočila u ulogu profesorice te je s učenicima škole odradila diktat.

Njezina profesorska odjevna kombinacija bila je upravo onakva na kakvu smo navikli kada je u pitanju Brigitte - neutralna i prepuna klasičnih odjevnih komada.

Brigitte Macron nakratko se vratila među školske klupe Brigitte Macron nakratko se vratila među školske klupe (Foto: Profimedia)

Prva dama za ovu prigodu odjenula je uske crne traperice, koje je spojila s crnom dolčevitom. Komade u crnoj boji nadogradila je bež sakoom i gležnjačama s blok-potpeticom u vrlo sličnoj nijansi.

Ovo je jedna jednostavna i nosiva kombinacija u kojoj bismo bez problema mogli provesti cijelu jesensko-zimsku sezonu.

Brigitte Macron Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju