Bez obzira na brojne poslovne obaveze, francuska Prva dama Brigitte Macron i njezin suprug Emmanuel Macron uvijek pronađu vremena za malo opuštanja. Tako su i ovaj put spojili ugodno s korisnim te su po službenoj dužnosti nazočili finalu jedne poznate francuske jedriličarske utrke

Prva dama Francuske Brigitte Macron njeguje zanimljiv stil odijevanja.

Često nosi vrlo moderne odjevne komade, ali kao i ostale Francuskinje, u većini prigoda ipak poseže za svevremenskim adutima iz ženskog ormara. Tako je npr. često viđamo u maloj crnoj haljini ili crnom sakou u kombinaciji s trapericama.

Brigitte Macron voli moderne i svevremenske komade.

Sa suprugom Emmanuelom uputila se na finale jedriličarske utrke Transat Jacques Vabre odjevena u spasonosnu ležernu kombinaciju kojoj se vraćamo svaki put kada ne znamo što bismo nosili i koja pristaje svim ženama bez obzira na godine.

Brigitte je sparila traperice s crnim puloverom, čizmama i kratkim kaputom u istoj boji. Upečatljivi zlatni gumbi na kaputu malo su razigrali naoko "nezanimljivu" kombinaciju koju jednostavno obožavamo jer se uz nadogradnju stajlinga pravilnim dodacima ili drugačijim cipelama lako prilagođava brojnim prigodama.

U galeriji pogledajte druga modna izdanja Brigitte Macron.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju