Brigitte i Emmanuel Macron u Elizejskoj palači ugostili su ukrajinskog predsjednika Volodymyra Zelenskyja i njegovu duprugu Olenu Zelensky. U domu francuskog predsjedničkog para imali su radni ručak, a za tu državničku dužnost prva dama Francuske odabrala je odjevnu kombinaciju s potpisom omiljene joj modne kuće Louis Vuitton.

Galerija

Brigitte Macron i ovoga puta držala se svog provjerenog modnog stila u kojem prevladavaju haljine duljine do iznad koljena, a takva je i tamnoplava haljina ravnog kroja s prepoznatljivim logom francuske kuće Louis Vuitton u obliku cvijeta s četiri lista okruženog kontrastnom žutom i bijelom bojom.

Uz jednostavnu, ali šik haljinu savršeno su pristajale štikle, također s potpisom Louis Vuitton, u bijeloj i tamnoplavoj boji kakve je i haljina. Kožnate cipele imaju dva tanka remenčića koja se križaju na ristu te se kopčaju oko gležnja, a ženstvenosti ovog modela pridodaje i tanka potpetica od deset centimetara. Štikle su prepoznatljive i po izraženom špicu te otvoru također u obliku špica.

Brigitte Macron: Opasno dobre štikle prve dame za povijesni trenutak

Upravo remenčići čine ovaj model stabilnijim za hodanje jer bolje drže stopalo, pa bi mogao proći i kod žena koje inače ne vole hodati u ovako visokim tankim potpeticama.

Čiste linije, suptilna, ali efektna elegancija i šik stil i ovoga puta pokazali su se kao provjereni recept za besprijekoran stajling francuske prve dame.

Brigitte Macron u štiklama modne kuće Louis Vuitton - 6
Brigitte Macron u haljini i štiklama modne kuće Louis Vuitton (Foto: AFP)