Kao i lani u isto vrijeme godine, Brigitte Macron i Didier Deschamps, izbornik francuske nogometne reprezentacije, posjetili su djecu koja se liječe u bolnici. Družili su se s malim bolesnicima u pariškoj bolnici u Bullionu, a to je bio i povod predstavljanja 32. izdanja projekta "Pieces Jaunes" (Žuti dijelovi).

Galerija

Cilj projekta je prikupljanje sredstava kako bi se hospitaliziranoj djeci boravak u bolnici učinio boljim i kvalitetnijim. Za ovogodišnji obilazak pedijatrijske bolnice Brigitte Macron odjenula je gotovo identičnu kombinaciju kao i prošle godine.

Uz uske crne hlače nosila je vrlo sličan model kaputa s dvorednim kopčanjem na velike srebrne gumbe kojima su ukrašeni i rukavi, dok su crne gležnjače iste koje je nosila i lani. Riječ je o robusnijem modelu gležnjača ukrašenima metalnim detaljima te s debljim đonom i visokom debljom potpeticom, a upravo su crne, decentno ukrašene gležnjače mnogim ženama omiljeni model čizmica. Koliko voli te gležnjače, Brigitte je pokazala noseći ih i lani u ožujku na otvorenju caffe bara Cafe Joyeux na Elizejskim poljanama.

Brigitte Macron: Zapostavljeni odjevni komad koji nadmašuje i najbolji kaput

Tako običan, a opet i tako efektan outfit koji uvijek prolazi prva dama Francuske decentno je obogatila finim, svjetloplavim šalom.

Brigitte Macron u najdražim gležnjačama - 2
Brigitte Macron i Didier Deschamps posjetili su djecu u pedijatrijskoj bolnici u Bullionu (Foto: Profimedia)