Kao i lani u isto vrijeme godine, Brigitte Macron i Didier Deschamps, izbornik francuske nogometne reprezentacije, posjetili su djecu koja se liječe u bolnici. Družili su se s malim bolesnicima u pariškoj bolnici u Bullionu, a to je bio i povod predstavljanja 32. izdanja projekta "Pieces Jaunes" (Žuti dijelovi).

Cilj projekta je prikupljanje sredstava kako bi se hospitaliziranoj djeci boravak u bolnici učinio boljim i kvalitetnijim. Za ovogodišnji obilazak pedijatrijske bolnice Brigitte Macron odjenula je gotovo identičnu kombinaciju kao i prošle godine.

Uz uske crne hlače nosila je vrlo sličan model kaputa s dvorednim kopčanjem na velike srebrne gumbe kojima su ukrašeni i rukavi, dok su crne gležnjače iste koje je nosila i lani. Riječ je o robusnijem modelu gležnjača ukrašenima metalnim detaljima te s debljim đonom i visokom debljom potpeticom, a upravo su crne, decentno ukrašene gležnjače mnogim ženama omiljeni model čizmica. Koliko voli te gležnjače, Brigitte je pokazala noseći ih i lani u ožujku na otvorenju caffe bara Cafe Joyeux na Elizejskim poljanama.

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Opake gležnjače za svaki dan kakve si mogu dopustiti i prve dame

Slika nije dostupna Kralj svih kaputa: Brigitte Macron u modelu koji baš nikad neće izaći iz mode

Tako običan, a opet i tako efektan outfit koji uvijek prolazi prva dama Francuske decentno je obogatila finim, svjetloplavim šalom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju