Iako je često viđamo u odjevnim komadima modernih krojeva te sjajnoj obući koja poprilično odskače od tradicionalnog modnog odabira prvih dama, Brigitte Macron ponekad se okrene i klasici.

Galerija Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron Brigitte Macron u crnim salonkama +0 Brigitte i Emmanuel Macron o društvu kineskog predsjednika i kineske prve dame

U društvu supruga Emmanuela Macrona ispratila je kineskog predsjednika Xija Jinpinga i njegovu suprugu Peng Liyuan iz Elizejske palače na kraju njihova službenog posjeta Francuskoj.

Velika obožavateljica kreacija modne kuće Louis Vuitton nosila je kraljevsko plavu kaput-haljinu strogoga kroja s njihovim potpisom, a kombinirala ju je uz vrlo klasične štikle.

Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: AFP)

Naravno, u pitanju su svevremenske crne salonke koje skoro svaka ljubiteljica visokih potpetica ima u svom ormaru, pa tako i Brigitte.

Iako negativnih komentara na račun njezina stila ne nedostaje, modni znalci smatraju kako je uvijek odjevena u skladu s prigodom, a moderniji komadi kojima nadograđuje svoju garderobu i pomiče granice mode u svijetu prvih dama itekako su dobrodošli.

Brigitte Macron u crnim salonkama Brigitte Macron u crnim salonkama (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju