Prva dama Brigitte Macron gostovala je na francuskoj televiziji TF1 kako bi javnosti najavila akciju "Pièces jaunes". U pitanju je sad već tradicionalna akcija istoimene humanitarne organizacije koja radi na osiguravanju boljih uvjeta liječenja hospitalizirane djece i mladih.

Galerija Brigitte Macron gostovala je na francuskoj televiziji TF1 Brigitte Macron gostovala je na francuskoj televiziji TF1 Brigitte Macron +2 Brigitte Macron na utakmici Argentine i Francuske

Zahvaljujući proteklim nacionalnim kampanjama tijekom kojih se skupljaju donacije, dosad je napravljeno više od 2800 zajedničkih bolničkih soba za djecu i roditelje, financijski se podupire 70 roditeljskih kuća koje roditeljima omogućuju boravak blizu bolnice za vrijeme liječenja njihova djeteta, a ukupno je financijski potpomognuto gotovo 9500 raznih projekata za poboljšanje uvjeta hospitalizacije.

Brigitte Macron gostovala je na francuskoj televiziji TF1 Brigitte Macron gostovala je na francuskoj televiziji TF1 (Foto: Profimedia)

Brigitte je u intervjuu najavila kako će se javno skupljanje donacija ove godine održavati od 11. siječnja do 4. veljače.

Prva dama odabrala je jednu klasičnu odjevnu kombinaciju za televizijsko gostovanje. Ostala je vjerna svojem stilu te uz uske crne hlače odabrala bijelu košulju i sako u sivozelenoj nijansi.

Tiphaine Auzière: Najmlađa kći Brigitte Macron dobar stil naslijedila je od mame Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 3 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 5 +4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 1

Ovo bi se moglo nazvati njezinom standardnom uniformom s obzirom na to da za većinu ovakvih obaveza bira slične kombinacije. I dok hlače i sakoe mijenja, konstanta u svim izdanjima je bijela bluza ili košulja. Upravo je taj odjevni komad među najzastupljenijima u ormaru Brigitte Macron ako je suditi po njezinim javnim izdanjima.

Prva dama dosad je pokazala različite modele, od klasičnih bijelih košulja s ovratnikom i tradicionalnim kopčanjem do bijelih bluza raznovrsnih krojeva. Za ovu prigodu odabrala je model bijele bluze s ovratnikom na vezanje.

Brigitte Macron gostovala je na francuskoj televiziji TF1 Brigitte Macron gostovala je na francuskoj televiziji TF1 (Foto: Profimedia)

Bluze i košulje u bijeloj boji uistinu su svevremenski modni klasik, odjevni komad koji se uvijek isplati imati u ormaru jer je nosiv u gotovo svim prigodama. Neutralan je, neupadljiv, elegantan i prilagodljiv - sve ono što očekujemo od klasičnih odjevnih komada. 

Zavirite u galeriju i provjerite kako Brigitte Macron kombinira bijele bluze i košulje.

Brigitte Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas Brigitte Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju