Zagrebački street style primjerci kombinacija su odličnih aktualnih i budućih trendova, a kako nositi najbolje od njih pokazala je zgodna brineta u komadima koje će se vjerojatno naći i u našim ormarima

Da curama na zagrebačkoj špici ne nedostaje modne inspiracije pokazala je i mlada brineta koja je gradom prošetala u smjelom izdanju zbog kojeg su je pratili pogledi.

Vitka i visoka, odlično je iskombinirala neke od najpopularnijih komada sezone, ali je i najavila nove jesensko/zimske trendove.

Iako je gradom prošetala u jednima od trenutačno najpoželjnijih cipela, Zarinim kožnatim gležnjačama s biserima, jedan komad nas je posebno oduševio.

Iako je gradom prošetala u jednima od trenutačno najpoželjnijih cipela, Zarinim kožnatim gležnjačama s biserima, jedan komad nas je posebno oduševio

Radi se o crnoj traper minici koja ovoj mladoj dami savršeno pristaje - nezavršena poruba izgleda upravo dovoljno rockerski kako bi nadopunila gornji dio kombinacije.

A s njim počinje jedna sasvim nova modna priča. Bijela kratka bundica od umjetnoga krzna poželjan je komad u prevrtljivim vremenskim prilikama.

Ovaj trend na našim ulicama još nije u punome zamahu, no za aktualnu sezonu najavili su ga najveća svjetska dizajnerska imena, a odlično prati i sve veći broj dizajnera koji u svojim kolekcijama više neće koristiti pravo krzno, kako su npr. prije samo nekoliko dana najavili u modnoj kući Gucci.

Ispod bundice tek se nazive pripijeni crni top, a za cjelokupan cool dojam tu je mala crna torbica na ramenu i velike sunčane naočale.

U galeriji pogledajte odabir minica iz naših dućana po cijenama od 139,90 pa do 240 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju