Sunce nas je posljednjih dana toliko razmazilo da će nas čak i najavljena promjena vremena teško natjerati da se vratimo u deblje, zimske komade.

Galerija

Lijepo vrijeme zaslužno je za dobro raspoloženje, ali i za laganije odjevne kombinacije u kojima više nema mjesta za čizme," teške" zimske jakne i debele džempere.

Na gradskim ulicama sve su češći prizor salonke, lagane majice i bluze i, naravno, omiljene traperice koje svoje mjesto u modnim kombinacijama imaju tijelom cijele godine.

Model koji se posljednjih nekoliko sezona vratio na velika vrata i koji se isplati imati u ormaru svakako su trapezice, hlače koje žene vole jer vizualno izdužuju noge i čine ih mršavijima, a i izgledaju odlično.

Kako odlično iskombinirati traperice sa nogavicama zvonolikog kraja pokazala je i lijepa Zagrepčanka koja je centrom grada prošetala odjevena u "trapezice", koji je iskombinirala kariranim kaputom u plavim nijansama, bež salonkama i uvijek odličnim izborom kada želimo kombinaciju učiniti ležernijom - bijelom majicom kratkih rukava s ilustracijom. Ponudu trapezica u trgovinama pogledajte u našoj galeriji.

Trapez hlače omiljene su jer izdužuju noge
Trapez hlače omiljene su jer izdužuju noge (Foto: Slaven Janđel)

Kao "točka na i" cijeloj kombinaciji bio je lak za nokte u nijasni koja mami i ljubiteljice klasika.

Ma mrak! Sedam lakova za nokte u nijansi koja mami i ljubiteljice klasike