Lijepi i njegovani nokti jedan su od detalja koji ženu čine dodatno lijepom, a pomoć kojoj se mnoge žene okreću kako bi njihovi nokti bili još ljepši je lak za nokte.

Galerija Avon, Spilled Ink, 22,50 kn Bluesky Chicago, 99 kn Amazon.com, OPI Boyfriend Jeans, 77,21 kn +4 nardus.com.hr, Cuccio London Underground, 31,25 kn

Ponekad je najveći problem u moru nijansi koje se nude odabrati neku koja će sigurno izgledati fanastično na našim noktima, a pri odabiru boja često u obzir uzimamo i razdoblje godine.

Nijasna koja će vam pomoći da lakše progurate ostatak zime, definitivno je tamnoplava, a s time će se složiti i tisuće žena na društvenim mrežama koje obožavaju tamno plave tonove na noktima.

Da su tamno plave nijanse na noktima trend slaže se i Michelle Saunders koja se brine za nokte slavnih. Mišljenja je da je ovo boja kojoj će se u 2019. okrenuti čak i zagrižene ljubiteljice pastelnih tonova.

Tamne nijanse poput ove odlične su na dugim, ali i na kratkim noktima, a odličan su izbor za posao, ali i za neke svečanije prigode. Prilikom lakiranja budite što precizniji jer su greške uočljivije.

Kada su u pitanju modne kombinacije, tamnoplavi lak u osnovi je malo blaža opcija od potpuno crnog i savršeno se slaže s primjerice poslovnim kombinacijama.

Ako i na svojim noktima možete zamisliti neku tamnoplavu nijansu, pogledajte ponudu lakova u našoj galeriji i odaberite onaj koji vam najbolje odgovara.
 

Pogledajte i sedam lakova za nokte u nijansi kojoj je teško naći zamjerku

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju