Lijepi i njegovani nokti jedan su od detalja koji ženu čine dodatno lijepom, a pomoć kojoj se mnoge žene okreću kako bi njihovi nokti bili još ljepši je lak za nokte.

Galerija

Ponekad je najveći problem u moru nijansi koje se nude odabrati neku koja će sigurno izgledati fanastično na našim noktima, a pri odabiru boja često u obzir uzimamo i razdoblje godine.

Nijasna koja će vam pomoći da lakše progurate ostatak zime, definitivno je tamnoplava, a s time će se složiti i tisuće žena na društvenim mrežama koje obožavaju tamno plave tonove na noktima.

Da su tamno plave nijanse na noktima trend slaže se i Michelle Saunders koja se brine za nokte slavnih. Mišljenja je da je ovo boja kojoj će se u 2019. okrenuti čak i zagrižene ljubiteljice pastelnih tonova.

Tamne nijanse poput ove odlične su na dugim, ali i na kratkim noktima, a odličan su izbor za posao, ali i za neke svečanije prigode. Prilikom lakiranja budite što precizniji jer su greške uočljivije.

Kada su u pitanju modne kombinacije, tamnoplavi lak u osnovi je malo blaža opcija od potpuno crnog i savršeno se slaže s primjerice poslovnim kombinacijama.

Ako i na svojim noktima možete zamisliti neku tamnoplavu nijansu, pogledajte ponudu lakova u našoj galeriji i odaberite onaj koji vam najbolje odgovara.
 

Pogledajte i sedam lakova za nokte u nijansi kojoj je teško naći zamjerku