Kako se bliži ljeto, dubrovački Stradun sve više vrvi ljudima, pa tako i street style inspiracijom. Istaknula se u mnoštvu i zgodna brineta jednostavnog, ali opet upečatljivog stajlinga kojim dominiraju visoke sandale.

Galerija Brineta sa Straduna u visokim sandalama - 4 Brineta sa Straduna u visokim sandalama - 2 +0 Nordstrom, 611,49 kn Za svoj street style smeđokosa dama koja je u muškoj pratnji prošetala Stradunom izabrala je crvenu mini haljinu s cvjetnim dezenom koja je naglasila njezinu vitku liniju. Mladenačku haljinicu kombinirala je uz sandale rimljanke, zvane i gladijatorice, u smeđoj boji.

Ovakve visoke sandale, koje možemo nazvati i ljetnim čizmama, najviše vole upravo kraće odjevne predmete jer tada najviše dolaze do izražaja. Dubrovačka zgodnica kombinaciju je upotpunila crnom torbicom, velikim sunčanim naočalama i okruglim naušnicama.

Njezinu street styleu idealnom za proljetne i ljetne šetnje dajemo ocjenu odličan. Po uzoru na street style brinete sa Straduna pronašli smo slične modele rimljanki u trgovinama, a pogledati ih možete u fotogaleriji.
Brineta sa Straduna u visokim sandalama - 4 Karla, 1180 kn (Foto: Karla)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju