Istraživanje koje je provela stranica GalaBingo.com, a u kojem je sudjelovalo 2000 stanovnika Velike Britanije u dugim vezama, bavilo se pitanjem koliko su Britanci spremni riskirati u ime ljubavi. Rezultati su otkrili neke vrlo zanimljive pa i začuđujuće činjenice.

Anketa je pokazala da bi se skoro polovica Britanaca (42 posto) zbog partnera preselila u inozemstvo i 41 posto bi ih doniralo organ, ali manje od petine (16 posto) bi pristalo na eksperimentiranje u spavaćoj sobi i isprobavanje nečeg novog u seksu.

Od sudionika, dvostruko više muškaraca pristalo je na više eksperimentiranja u seksu nego žena (10 posto naspram pet posto).

Malo manje od polovice (42 posto) otkrilo je da bi bili spremni promijeniti posao, a trećina (34 posto) bi se suočila sa strahom ako bi voljenoj osobi to omogućilo da doživi nešto o čemu je uvijek sanjala.

Studija je zaključila da su Britanci spremni kockati se u ljubavi te pokazala visoku vjerojatnost da će se to isplatiti.

Ono što je sjajno vidjeti su i razina predanosti i lijepi ishodi tih inspirativnih činova ljubavi, rekla je Karina Adrian, voditeljica marketinga u GalaBingo.com.