U numerologiji se godina pred nama – 2024. – rastavlja na znamenke 2+0+2+4, što u zbroju daju osam (8). Broj 8 je univerzalni broj 2024. godine.

Numerologiju možemo definirati kao disciplinu koja proučava utjecaje brojeva na svojstva i sposobnost ljudi te na njihove međusobne odnose.

Prema numerologiji, svaka godina ima univerzalni broj koji utječe na sve nas, i koja ima svoju određenu moć i značenje.

2020. godina je imala univerzalni broj 4 koji je donio sa sobom promišljanja i građenje novih temelja. Univerzalni broj 5 u 2021. izazvao nas je da budemo fleksibilni i da redefiniramo značenje osobne slobode, šestica u 2022. donijela velike promjene u međusobnim odnosima, a sedmica u 2023. potaknula nas da živimo, razvijamo se i stvaramo na pozitivni način.

U numerologiji se godina pred nama – 2024. – rastavlja na znamenke 2+0+2+4, što u zbroju daju osam (8). Broj 8 je univerzalni broj 2024. godine.

Godina univerzalne osmice

Broj 8 ima dva glavna značenja – prvo je povezano s moći, autoritetom, vodstvom i ambicijom, a drugo s ravnotežom, harmonijom, karmom i pravdom. To su teme koje će biti istaknute za sve u 2024. godini neovisno o spolu, dobi i horoskopskom znaku.

To je godina u kojoj je potrebno jasno izraziti svoje planove, preuzeti kontrolu nad životom i suočiti se s posljedicama svojih djela. Istovremeno, to je godina idealna za traženje ravnoteže u svim područjima našeg života – od posla, preko ljubavi do duhovnog rasta.

Manifestiraj svoje ciljeve

Osmica je broj moći i obilja na najvišoj razini. Ona nas izaziva da poduzimamo jasne korake prema naprijed kako bismo ostvarili svoje ciljeve. Postojat će više mogućnosti za financijski prosperitet, pa je važno ozbiljno prionuti poslu i donijeti pametne novčane odluke.

U numerologiji ova se godina smatra i pogodnom za ostvarivanje svojih manifestacija. Nemojte se suzdržavati – vizualizirajte svoje ciljeve.

U manifestiranju vam može pomoči jednostavne vježbe samorefleksije gdje si svakodnevno postavljate pitanja poput: Na čemu sam danas neizmjerno zahvalna i zašto? Kako mogu postati bolja verzija same sebe? Na kojim poljima mogu raditi kako bih postala bolja? Kako mogu biti od pomoći drugima?

Vraćanje karmičkog duga

Pripremite se, neki stari i zastarjeli sustavi mogli bi se raspasti, te ih zamijeniti oni novi. Nekima se ovo može činiti vrlo zastrašujuće, ali imajte na umu da su promijene neophodne kako bi se otvorio put napretku.

Osmica se također smatra karmičkim brojem, pa je 2024. – godina vraćanja karmičkih dugova kakvi god oni bili – dobri ili loši.

Ako djelujemo na pošten, suosjećajan i velikodušan način, privući ćemo pozitivne strane osmice što će nam donijeti obilje i uspjeh. No, ako smo pohlepni, ljubomorni ili pakosni, privući ćemo negativu u svoj život što će dovesti do brojnih problema.

Što nas očekuje u 2024. godini?

  • Ovo je godina prosperiteta za one koje su otkrili svoju strast i rade posao koji vole
  • Prosperitet očekuje i sve one u sretnim brakovima
  • Godina je idealna da prigrlite svoju seksualnost
  • Pozitivno je aspektirana i za one koji žele povećati obitelj
  • Imat ćete prilike rasti i razvijati se na svim područjima
  • Pripremite se na izlazak iz zone komfora
  • Ako ste nekome učinili nažao, dobit ćete priliku da se iskupite

Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju