U Los Angelesu je održano drugo izdanje gala večere "Women Of The Year" u organizaciji prestižnog američkog magazina Time. Od aktivistica i članica vlade do sportašica i umjetnica - Time je izdvojio 12 žena iz raznih dijelova svijeta i društvenih sfera koje su imale značajan utjecaj na svoju zajednicu ili područje djelovanja.

Galerija Cate Blanchett u odijelu Alexandrea Vauthiera Brooke Shields u sjajnoj ružičastoj kombinaciji Odijelo Alexandrea Vauthiera Cate Blanchett već je nosila 2022. godine +2 Brooke Shields

Među njima je i Cate Blanchett. Ova glumačka diva jedno je od najcjenjenijih imena u Hollywoodu, a prošle godine iskazala je svu moć i raskoš svog talenta u filmu "Tár".

Zahvaljujući ulozi slavne dirigentice koja se suočava s optužbama za zloupotrebu moći i seksualno uznemiravanje, Cate je nominirana za Oscara u kategoriji najbolje glumice te joj se smiješi još jedan zlatni kipić.

Cate Blanchett u odijelu Alexandrea Vauthiera Cate Blanchett u odijelu Alexandrea Vauthiera (Foto: Guliver Images)

Mi žene smo hrabre, mi smo plemenite, mi smo velikodušne. Ali mi smo također i mračna strana svega toga zato što su žene kompleksna bića, kazala je Cate za Time.

Glumica je prisustvovala gala večeri na koju je došla u vrlo decentnoj i elegantnoj kombinaciji. Za ovu prigodu odabrala je odijelo Alexandrea Vauthiera koje je već nosila 2002. na prikazivanju svog filma "Tár".

Odijelo Alexandrea Vauthiera Cate Blanchett već je nosila 2022. godine Odijelo Alexandrea Vauthiera Cate Blanchett već je nosila 2022. godine (Foto: Profimedia)

Tada je odijelo nadopunila crnom dolčevitom, a ovaj put ispod sakoa kratkih rukava nije ništa odjenula. I dok se Cate odlučila za maksimalno decentnu kombinaciju, Brooke Shields zablistala je u odvažnom "hot pink" izdanju.

Brooke Shields u sjajnoj ružičastoj kombinaciji Brooke Shields u sjajnoj ružičastoj kombinaciji (Foto: Guliver Images)

Spojila je kombinezon i sako u istoj jarkoj nijansi ružičaste boje, a kako bi sve ostalo u istom tonu pobrinule su se i štikle u identičnoj nijansi.

Više mi se sviđa...

glasova:

Brooke Shields Brooke Shields (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju