Centar Zagreba, točnije Gajeva ulica broj 8 postala je bogatija za još jedan bar, no nije riječ o običnom baru, riječ je o prvom hrvatskom Brow Baru specijaliziranom za njegu, čupanje i oblikovanje obrva s koncem, drevnom metodom koja potječe iz Indije

Žene danas iznimno veliku pažnju posvećuju upravo izgledu svojih obrva, upravo stoga ovakvim metodom – vaše obrve dobit će prirodan izgled koji najbolje odgovara vašem obliku lica i boji kose te puti. Ne postoji univerzalni tip obrva koji odgovara svim ženama, svaka žena ima svoj oblik, duljinu ili boje upravo u Brow Bar-u stručnim savjetima i stručnim osobljem dobit ćete izgled obrva koji najbolje odgovara vašem tipu licu.

Užurban način života kojim svim danas živimo i sve veća potražnja za „idealnim obrvama“ potaknuo je Manuelu Picard da uz svoj postojeći salon otvori i prvi hrvatski Brow Bar u kojem bez prethodnog rezerviranog termina možete doći za vrijeme pauze ili kad se zateknete u gradu i u svega desetak minuta ovom jedinstvenom threading metodom dobijete željene izgled vaših obrva. Ovakvi Threading Brow Barovi prisutni su godinama već u cijelom svijetu a sada je otvoren i prvi takav u Zagrebu.

Prednosti oblikovanja obrva threading medodom/ s koncem

Ovakav način njege obrva uklanja obrve čistom i preciznom linijom te ih je zbog toga brže i jednostavnije oblikovati. Osim obrva ovim načinom uklanjaju se dlačice na nadusnicama, bradi i licu, a njegova prednost je što se dlačice uklanjaju iz korijena. Ova metoda radi se s posebnim koncem od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski učinak. Prilikom tretmana ne koriste se nikakvi drugi proizvodi stoga je nakon tretmana koža nježnija i glađa.

Threading: Ovakav način njege obrva uklanja obrve čistom i preciznom linijom te ih je zbog toga brže i jednostavnije oblikovati

Manuela Picard – lider je thearding metode oblikovanja obrva na našem tržištu. Svoje znanje i usavršavanje stekla je u Londonu gdje je ovu tehniku učila 10 godina i prije 5 godina ovakav pristup njege obrva popularizirala je u Hrvatskoj. U njenu ruke prepustile su se i brojne svjetske zvijezde poput Sienna Miller, Andrea Corr (The Corrs), Lilly Cole i mnogi drugi.
Manuela i njen tim Manuela Picard Beauty svakako već godinama uspješno se brinu o obrvama brojnih zadovoljnih žena, a to potvrđuje brojka od 2.000 uređenih obrva svaki mjesec.

Osim threadinga cijelog lica, nude i ekstenzije, minival, bojanje trepavica, japansko iscrtavanje, make up kao i depilaciju cijelog tijela.

Brow Bar je zamišljen kao Walk In usluga za ''Grooming'' tj uređivanje obrva, s obzirom da su obrve jedna od najvažnijih karakteristika lica, a najčešće su zanemarene, odlučila sam da ova usluga bude dostupna svima, pogotovo ženama i muškarcima sa užurbanim stilom života koji ne mogu planirati ili bukirati tretmane mjesec dana unaprijed.

Pravilnim oblikovanjem obrva licu se može vratiti svježina, podići i otvoriti pogled.U Brow Baru nudimo i bojanje obrva i Microblading (kod nas popularno Japanske obrve) iscrtavanje obrva, najprirodniji trajni make up koji traje 1- 2 godine, idealno za žene koje nemaju dovoljno obrva ili su ih izgubile zbog bolesti ili previše dugotrajnog čupanja.... izjavila je Manuela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju