Centar Zagreba, točnije Gajeva ulica broj 8 postala je bogatija za još jedan bar, no nije riječ o običnom baru, riječ je o prvom hrvatskom Brow Baru specijaliziranom za njegu, čupanje i oblikovanje obrva s koncem, drevnom metodom koja potječe iz Indije

Žene danas iznimno veliku pažnju posvećuju upravo izgledu svojih obrva, upravo stoga ovakvim metodom – vaše obrve dobit će prirodan izgled koji najbolje odgovara vašem obliku lica i boji kose te puti. Ne postoji univerzalni tip obrva koji odgovara svim ženama, svaka žena ima svoj oblik, duljinu ili boje upravo u Brow Bar-u stručnim savjetima i stručnim osobljem dobit ćete izgled obrva koji najbolje odgovara vašem tipu licu.

Užurban način života kojim svim danas živimo i sve veća potražnja za „idealnim obrvama“ potaknuo je Manuelu Picard da uz svoj postojeći salon otvori i prvi hrvatski Brow Bar u kojem bez prethodnog rezerviranog termina možete doći za vrijeme pauze ili kad se zateknete u gradu i u svega desetak minuta ovom jedinstvenom threading metodom dobijete željene izgled vaših obrva. Ovakvi Threading Brow Barovi prisutni su godinama već u cijelom svijetu a sada je otvoren i prvi takav u Zagrebu.

Prednosti oblikovanja obrva threading medodom/ s koncem

Ovakav način njege obrva uklanja obrve čistom i preciznom linijom te ih je zbog toga brže i jednostavnije oblikovati. Osim obrva ovim načinom uklanjaju se dlačice na nadusnicama, bradi i licu, a njegova prednost je što se dlačice uklanjaju iz korijena. Ova metoda radi se s posebnim koncem od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski učinak. Prilikom tretmana ne koriste se nikakvi drugi proizvodi stoga je nakon tretmana koža nježnija i glađa.

Threading: Ovakav način njege obrva uklanja obrve čistom i preciznom linijom te ih je zbog toga brže i jednostavnije oblikovati

Manuela Picard – lider je thearding metode oblikovanja obrva na našem tržištu. Svoje znanje i usavršavanje stekla je u Londonu gdje je ovu tehniku učila 10 godina i prije 5 godina ovakav pristup njege obrva popularizirala je u Hrvatskoj. U njenu ruke prepustile su se i brojne svjetske zvijezde poput Sienna Miller, Andrea Corr (The Corrs), Lilly Cole i mnogi drugi.
Manuela i njen tim Manuela Picard Beauty svakako već godinama uspješno se brinu o obrvama brojnih zadovoljnih žena, a to potvrđuje brojka od 2.000 uređenih obrva svaki mjesec.

Osim threadinga cijelog lica, nude i ekstenzije, minival, bojanje trepavica, japansko iscrtavanje, make up kao i depilaciju cijelog tijela.

Brow Bar je zamišljen kao Walk In usluga za ''Grooming'' tj uređivanje obrva, s obzirom da su obrve jedna od najvažnijih karakteristika lica, a najčešće su zanemarene, odlučila sam da ova usluga bude dostupna svima, pogotovo ženama i muškarcima sa užurbanim stilom života koji ne mogu planirati ili bukirati tretmane mjesec dana unaprijed.

Pravilnim oblikovanjem obrva licu se može vratiti svježina, podići i otvoriti pogled.U Brow Baru nudimo i bojanje obrva i Microblading (kod nas popularno Japanske obrve) iscrtavanje obrva, najprirodniji trajni make up koji traje 1- 2 godine, idealno za žene koje nemaju dovoljno obrva ili su ih izgubile zbog bolesti ili previše dugotrajnog čupanja.... izjavila je Manuela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju