Muškarac i žena ne mogu biti prijatelji, žene su komplicirane, muškarci ne razumiju žene – samo su neke od rečenica koje često možemo čuti o muško-ženskim odnosima. No je li zbilja potrebno toliko promišljati o našim vezama?

  Galerija Avon Attraction Sensation mirisi Avon Attraction Sensation mirisi Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč +5 Dean Pelić, autor knjige „Njegova strana priče: Tebi“

Kako bismo dokučili tajnu uspješnog muško-ženskog odnosa, pitali smo za mišljenje Deana Pelića, poznatog autora knjige Njegova strana priče: Tebi. Rasprodana je to knjiga koja govori o Deanovim, uglavnom ljubavnim promišljanjima, doživljajima i savjetima, neočekivano romantično pokazujući kako izgledaju muško-ženski odnosi i ljubav iz „njegove“ – muške perspektive.

Dean Pelić, autor knjige „Njegova strana priče: Tebi“ Dean Pelić, autor knjige „Njegova strana priče: Tebi“ Foto: PR

Mi ljudi smo ti koji kompliciraju takve stvari, ali inače u suštini svaka veza, bilo da je prijateljska ili ljubavna, vrlo je jednostavna. Ali naravno da mi nađemo načina i razloga zašto da to zakompliciramo, kazao je Dean.

Kako izgraditi dobar odnos, zna i Lucija Lugomer kojoj se bliži prva godišnjica braka: Za tjedan dana će nam biti godišnjica i još mi je ljepše nego što mi je bilo u vezi, kazala je i otkrila što je ključno za uspješan brak: Kvalitetan, dobar odnos sastoji se od prvenstveno dobre komunikacije, koja naravno nekad ima i nesuglasica, ali ako se to dobro iskomunicira, to je glavni dobitak. Komunikacijom se sve može riješiti.

Zasigurno ste se nebrojeno puta okrenuli za nekime tko dobro miriše, a danas kada je sve užurbano, pronalazak parfema i idealnog partnera mnogima može biti veliki izazov.

S time se slaže i poznata glumica Katarina Strahanić: Pa, mislim da je u današnjem svijetu teže naći dobrog partnera nego dobar parfem.

S druge strane, glazbenica i glumica Manuela Svorcan partnera već ima: Teže mi je pronaći dobar parfem zato što dobrog frajera već imam, tako da s tim sam mirna. Dobrih parfema stvarno ima, a vjerujem da ima i dobrih frajera, ali, evo, trenutačno nisam u takvoj vrsti potrage.

Ako ste i vi u istoj situaciji kao Manuela, Avon će vam olakšati potragu jer zna da pravilna igra zavođenja treba uključiti sva naša osjetila. Attraction Sensation prvi je mirisni duo koji navodno budi svih pet osjetila. Snažni akord kože u srcu Attraction Sensation mirisa povezuje oba partnera intenzivnom i stimulirajućom snagom koja je jednostavno neodoljiva.

Avon Attraction Sensation mirisi Avon Attraction Sensation mirisi Foto: PR

U dodiru s kožom budi se senzualnost i sofisticiranost senzualnih mirisnih nota iz prirode koje su u ove neodoljive parfeme objedinili prestižni parfumeri Laurent Le Guernec (Attraction Sensation za nju) i Michelle DeFina (Attraction Sensation za njega). Pored luksuznih sastojaka, Attraction Sensation mirisi izdvajaju se i svojom dugotrajnošću te donose osam sati mirisne senzualnosti na koži.

Ovo je treće lansiranje unutar uspješnog brenda Attraction, koji već ima parfeme Attraction i Attraction Rush, zavodljvu, magnetičnu liniju mirisa punih naboja, snažnih mirisnih akorda koji potiču efekt privlačnosti. Novi mirisi predstavljeni su u novootvorenom Avon Beauty Boutiqueu  jedinstvenom regionalnom showroomu u kojem možete isprobati svu kozmetiku iz ponude popularnog kozmetičkog brenda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju