Proljeće uvijek donosi nove početke. Rađaju se ideje, priroda se budi, izlazimo iz kuće poletniji nego ikada.

U ovoj sezoni često dobijemo inspiraciju i hrabrost da iskušamo nešto novo, bilo da se radi o novom stilu odijevanja, novoj frizuri, novoj navici ili novoj vještini. Ako još ne osjećate taj proljetni nalet inspiracije koji biste trebali, ne brinite. Sve što trebate napraviti je posegnuti u sebe i pronaći ga.

Proljetnim vas vizualom Arena Centar poziva da zakoračite u visoko estetiziranu modnu priču koji sam centar pretvaraju u najpoželjniju kulisu za sve šoping prilike. Fotografski stil Annie Leibowitz i Deborah Turbeville inspirirao je behind the scenes elemente koji stavljaju fokus na priču i modele te vas inspiriraju da budete originalni i autentični.

Lea Zeba, Nabilah Harron i Hana Matija u raskošnim kreacijama metaforički prenose dojam raskoši proljeća kada se, nakon zime, sve budi i cvate. Zato se ohrabrite i nosite one boje za koje ste mislili da vam nikada neće pristajati, spojite one nespojive odjevne kombinacije o kojima ste razmišljali ali vas je bilo strah ponijeti ih, iskočite iz nevidljivih zadanih okvira. Pokažite svijetu što se krije iza scene i učinite proljeće vašom sezonom.

Fotografijama 925 Studija, stylinzim-a i art direction-om Borisa Pavlina Arena Centar je postao prepoznatljiva kulisa za svaki korak tvog modnog puta pa ovog proljeća inspiraciju pronađite u sebi, a Arena Centar će biti uz vas na svakom koraku vaše avanture. To je obećanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju