Fotografije mladenke koja je na dan vjenčanja napravila mnogima 'nezamislivu' stvar proširile su se internetom, a mnoge žene zapljeskale su ovoj mladoj dami zbog te odluke

Busola Johnson na svom vjenčanu izgledala je kao prava ‘tradicionalna’ mladenka u bijeloj vjenčanici, ali jedna njezina odluka bila je sve samo ne tradicionalna.

Naime, Busola se za svoj veliki dan nije našminkala. Odbila sam nositi šminku. I mužu se to sviđa, napisala je uz svoju fotografiju na Facebooku koja se ubrzo proširila internetom i naišla na pozitivne reakcije žena, ali i muškaraca.

Ti si jedna na milijun, žene poput tebe teško je naći, komentirao je jedan od njih

Za mnoge bivše i buduće mladenke ovo je nezamisliva odluka. Većina žena na dan svog vjenčanja želi zablistati u punom sjaju i uz pomoć šminke dodatno naglasiti sve adute na svom licu poput očiju i usana ili jednostavno sakriti pokoji prištić.

Možete li zamisliti svoj vjenčani 'look' bez šminke?

glasova:

Mala je vjerojatnost da ćemo se u potpunosti odreći šminke, ali Busola nam je svima pokazala da bismo se manje trebali opterećivati svojim izgledom čak i u ovakvim situacijama kada mu sve podređujemo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju