Uz novu kolekciju za jesen/zimu 2022 C&A postaje još moderniji! Ova modna kuća ima snažnu svrhu koja pokreće: želi inspirirati sve da izgledaju, osjećaju se i čine dobro.

Galerija Canda PR PR +2 C&A

Modni brend Clockhouse za mlade sadrži kolekcije koje se fokusiraju na nove konfekcijske i mladenačke trendove inspirirane azijskim tržištem, kao i grunge buntovničke vibracije zanimljive GenZ konzumentima. Sve one odražavaju grubu i stvarnu prirodu svijeta oko nas.

Canda Canda (Foto: PR)

Sofisticirani krojevi, casual chic uredska odjeća i lako stilizirana dnevna odjevna kombinacija predstavljaju ključne komade sezone.

Kolekcije Everyday Chic, New Way of Working, Indoor Chic i Night Dressing nude široku paletu elegantnih primjeraka za najotmjeniju sezonu krajem godine, uključujući tkanine poput kašmira, ali i usklađeni raspon boja od sofisticiranih neutralnih tonova do sjajnih u safir plavoj, smaragdno zelenoj i fuksija ružičastoj.

PR PR (Foto: PR) Kao dodatak, dizajnerski tim C&A kreirao je kolekciju trapera jesen/zima ’22 koja je inspirirana vezama u prirodi. Stvorena je traper linija The Unisex za povezivanje bez granica spola ili rase. Ondje gdje postoji prihvaćanje i uključenost, poštovanje i ljubav.

Odjeća je kreirana uz poštivanje prirode korištenjem niske količine vode i kemikalija, recikliranih materijala korištenih u C&A FIT (Tvornici inovacija i tekstila) kao i materijala sa certifikatom C2C.

Omiljena tkanina sezone je 100% reciklirani traper, sadržana i u najprodavanijim krojevima C&A - The Straight i The Slim.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju