Nova modna kolekcija brenda C&A pod imenom “Pronalazak ljepote u kaosu” poručuje da je svaki dan moguće učiniti modernim uz stilove spremne za nošenje.

  Galerija C&A za proljeće/ljeto 2024. C&A za proljeće/ljeto 2024. C&A - proljeće/ljeto 2024. +8 C&A - proljeće/ljeto 2024.

Glavne teme za Proljeće/Ljeto 2024

Za kolekciju Proljeće/Ljeto 2024, nazvanu “Pronalazak ljepote u kaosu” dizajneri u C&A razvili su kolekciju temeljenu na četiri glavna trenda - Nove ikone, Sirova jednostavnost, Maksimalna obilnost i Razmjena kultura.

Nakon istraživanja nasljeđa i povijesti, stiglo je vrijeme da definiramo našu budućnost. Želimo graditi most prema naprijed s jasnim ciljem da osmislimo budućnost u kojoj svi možemo biti ono što jesmo istinski. Od čovjeka do čovjeka – jednostavno bolji zajedno! Pronaći ljepotu u svakodnevnom kaosu, nije li to ono što svi tražimo? Nastavljamo proizvoditi kvalitetnu, pristupačnu modu za sve. Činimo da naši kupci izgledaju, osjećaju se i čine dobro, izjavila je Renela Ružić, voditeljica komunikacija u C&A Hrvatska.

C&A za proljeće/ljeto 2024. C&A za proljeće/ljeto 2024. (Foto: C&A)

S Novim ikonama C&A ponovno otkriva klasike kao što je logomania capsule te pokazuje kontrast između elegantnih i ležernih stilova, muževnih i ženstvenih silueta zaokruženih osnovnim bojama poput crne, bijele i traper plave.

Most između urbanog života i prirode predstavlja Sirovu jednostavnost. Sirove teksture, korisnost i radna odjeća u tamno maslinastozelenoj i svijetloj boji šartrez, kao i migracija na selo, mogu se pronaći u odabranim lookovima. C&A - proljeće/ljeto 2024. C&A - proljeće/ljeto 2024. (Foto: C&A)

Kolekcija Razmjena kultura prikazuje baštinu, zanatske i folklorne vještine iz cijelog svijeta. Izgledi su ukrašeni grafičkim printevima i resicama.

Kolekcija Maksimalna obilnost sadrži stilove s cvjetnim i voćnim elementima, romantičnim plisséom i volanima. Proljeće je nadohvat ruke s intenzivnim bojama poput narančaste, maslinasto ružičaste i magente.

C&A za proljeće/ljeto 2024. C&A za proljeće/ljeto 2024. (Foto: C&A)

C&A podržava žene u Indiji

Jedan od naglasaka je da se C&A udružio s Rangsutrom, društvenim poduzećem u Indiji za ravnopravnost spolova. Zajedno s indijskim ženama, C&A je stvorio nevjerojatnu, autentičnu Capsule kolekciju.

Ovi visokokvalitetni ručno izvezeni komadi po prvi su put prikazani na modnoj reviji i naći će se u odabranim trgovinama diljem Europe u travnju 2024. Time C&A naglašava svoju predanost pružanju podrške ženama i obrtnicima u njihovoj viziji pozitivnog utjecaja na indijske zajednice.

C&A za proljeće/ljeto 2024. C&A za proljeće/ljeto 2024. (Foto: C&A)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju