Američka glumica Cameron Diaz godinama se nije skidala iz skinny traperica, ali sada je i ona zavoljela model koji mnogi nazivaju staromodnim

Dobre stare traperice omiljen su odjevni komad glumice 44-godišnje glumice Cameron Diaz. Godinama je bila vjerna skinny modelu iz kojeg se nije skidala, ali sada je povjerenje odlučila povjeriti mom jeans modelu.

Iza tog izraza skrivaju se komotne traperice visokog struka koje su nekada bile jako popularne, ali nakon dolaska skinny modela postale su sinonim za staromodni stil sve do velikog povratka.

Samouvjerena i sretnija nego ikada, atraktivna glumica nakon udaje za Benjija Maddena povukla se iz javnosti i okrenula maksimalno ležernom stilu odijevanja koji savršeno pristaje stilu života koji trenutno vidi.

Rijetko ju se može vidjeti, a kada se to i dogodi, obično je u opuštenoj šetnji sa suprugom, u nabavci ili na ručku s prijateljicama.

Za jednu takvu prigodu odabrala je upravo ranije spomenute traperice te ih kombinirala s jednostavnom košuljom hipi-uzorka, cipelama s ravnim potplatom i malom smeđom torbicom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju