Mnoštvo prekrasnih haljina prošetalo je crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu. No, osim s toaletama, slavne dame su i s odabirom obuće jednako tako plijenile pozornost. Stoga vam donosimo pet pari štikli koje su uspjele zasjeniti haljine svojih odabranica

Lijepo vrijeme uvijek prati Filmski festival u Cannesu te tako i većina slavnih dama kao prvi izbor za obuću odabiru sandale s remenčićima. Bilo da je riječ o večernjoj šetnji crvenim tepihom ili pak o podnevnom predstavljanju i fotografiranju glumačke postave.

Na Filmskom festivalu u Cannesu pet pari štikla uspjelo je zasjeniti haljine koje su slavne dame nosile

Tako su se glumice Elisabeth Moss i Elle Fanning za fotografiranje odlučile na cipele sa satenskim materijalom. Moss je nosila crvene sandale s potpisom slavnog Christiana Louboutina, a Fanning cipele boje breskve s visokom i debelom petom te platformom brenda Laurence Dacade.

Iznimka na ovom popisu je mlada pjevačica Tallia Storm koja je odabrala klasične crne lakirane štikle s nimalo klasičnom petom. Naime, peta ovih cipela načinjena je od inicijala legendarnog dizajnera Yves Saint Laurenta.

Indijska zvijezda Deepika Padukone nosila je smaragdno zelenu haljinu te baršunate sandale iste boje. Vrtoglave štikle potpisuje dizajnerica Chloe Gosselin, a iako je i haljina bila prekrasna moramo priznati da su nam kod ovog cijelog looka sandale apsolutni pobjednik.

No, najviše pažnje ukrala je Kendall Jenner sa svojim izborom. Naime, ona je jednostavne i popularne Jimmy Choo sandale odlučila kombinirati s čarapicama što se nije nimalo svidjelo modnim kritičarima. Oni to smatraju velikim modnim faux pas, ali Kendall je itekako znala što radi jer su svi pričali o njezinom outfitu i koliko je ona dobro izgledala.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte koje su to točno štikle ukrale svu pažnju u Cannesu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju