Tajna VenoTrain® čarapa leži u posebnom tkanju razvijanom još od 1929. u Njemačkoj od strane Bauerfeind stručnog medicinskog tima.

Morali smo ih isprobati i mi, čarape o kojima bruje društvene mreže – VenoTrain® potporne čarape  koje stvaraju efekt limfne drenaže i potiču perifernu cirkulaciju. I moramo priznati da smo oduševljeni!


Osim što noge izgledaju senzacionalno u ovim čarapama, iznimno su čvrste tako da smo s njima zaboravili na brigu oko neugodnog pucanja tijekom nošenja.


Učinak koji smo primijetili odmah po oblačenju je vitkija linija. S obzirom na njihov blagi kompresivni učinak, vizualno se smanjuje obujam u području nogu, stražnjice i trbuha stoga je silueta u tren oka besprijekorna. Možete bez ikakve brige obući svoju najdražu haljinu ili super-slim traperice i biti sigurni da su sva strateška mjesta oblikovana točno kako želite.

PR PR Foto: PR

S vremenom ćete uočiti kako je koža nogu ljepša i zategnutija, a vidljivost celulita smanjena. S obzirom na specifično tkanje VenoTrain® čarapa , dolazi do poticanja izmjene limfne tekućine, sprječava se zadržavanje viška vode u nogama što je zdravstveno gledajući iznimno korisno, jer se organizam oslobađa toksina i otpadnih tvari. Indirektno, ovo utječe i na smanjenu vidljivost celulita s obzirom da se izbacuje višak tekućine i iz masnih stanica.


Tajna VenoTrain® čarapa leži u posebnom tkanju razvijanom još od 1929. u Njemačkoj od strane Bauerfeind stručnog medicinskog tima. Ideja je bila razviti čarape koje će imati izuzetno povoljan učinak na cirkulaciju i stvoriti medicinske benefite tijekom svakodnevnog nošenja. S obzirom na naše mahom sjedilačke poslove, ove čarape su dušu dale za dobru cirkulaciju i tijekom višesatnog svakodnevnog sjedenja.

PR PR Foto: PR


Iznimna pažnja pridana je svakom i najmanjem detalju pa tako i kvaliteti materijala. Odličan materijal koji odolijeva pucanju oborit će vas s vaših novostečenih vitkih i zdravih nogu. Izrazito su čvrste i izdržljivije u odnosu na bilo koje druge najlonke, a pritom su iznimno ugodne za nošenje. S njima smo već zaboravili na strah od neugodnog pucanja tijekom dana.


Ove čarobne čarape možete pronaći na Bauerfeind webshopu ili u Bauerfeind pop-up store-u u City Centru West do 12.3., a samo danas dostupne su uz odličan popust u City Centru!

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju