Prince Carl Philip od Švedske nedavno je izrekao sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj ljubavi - Sofiji Hellqvist. Dame diljem svijeta tuguju jer je tako i službeno nestao s 'tržišta' jedan od najzgodnijih prinčeva u svijetu, a svakako najmuževniji pripadnik kraljevske obitelji


Princ Carl Phillip od Švedske
sve je samo ne tipičan pripadnik kraljevske obitelj. Vojvoda od Värmlanda jedini je sin švedskog kralja Carla XVI Gustafa i krajice Slivije, te tek treći u redu za nasljeđivanje krune.

U Švedskoj pravo na nasljeđivanje krune ima najstarije monarhovo dijete bez obzira na spol. Zato je nasljednica krune Philipova sestra Victorija.

Princ star 36. godina privatno uživa u adrenalinskim sportskim aktivnostima – gorljiv je trkač, jedriličar, skijaš i plivač što je vidljivo i na njegovom impresivnoj fizičkoj pojavi, a osobito voli gledati potjere automobilima.

U slobodno vrijeme voli se prepuštati noćnoj zabavi u švedskim klubovima. Upravo je u jednom takvom noćnom klubu upoznao svoju današnju suprugu – bivši realty zvijezdu i model Sofiju Hellqvist.

U našoj fotogaleriji provjerite zašto Carla Philipa nazivaju najmuževnijim princem i jednom od najzgodnijih pripadnika kraljevske obitelji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju