Nadolazeće blagdansko vrijeme je ono koje nas podsjeća da dobra djela usrećuju onog tko daje i onog tko prima. Skromnom gestom možete "dati krila" djeci i mladima iz dječjeg doma Maestral u Splitu kako ne bi izgubili vjeru u čaroliju.

Čarolija postoji. Najveća je ona koja stvara nove obitelji, a obitelj je svjetlo života. Svakom mališanu potrebno je svjetlo da ga vodi kroz život i osvijetli mu pravi put, poruka je to iz Emmezetina videa koji stoji iza humanitarne akcije "Vjeruj u čaroliju".

U videu pogledajte kako možemo stvarati i vjerovati u čaroliju zajedno.

Emotivna reklama otvara nam oči i podsjeća da je potrebno vratiti onu iskrenu dječju vjeru u čaroliju. Ponekad je potrebno samo malo vjere da bi se dobre stvari počele ostvarivati. Želja djece i mladih iz dječjeg doma Maestral u Splitu nije velika, oni samo žele toplinu doma. Dok čekaju na dom koji će zauvijek biti njihov, mi imamo mogućnost biti njihova čarobna krila i u Emmezetinoj humanitarnoj akciji pomoći im da imaju najbolje moguće blagdane.

Dječji dom Maestral ustanova je koja 24 godine skrbi o djeci i mlađim punoljetnim osobama bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, trudnicama ili roditelju s djecom do godine dana, biološkim, udomiteljskim i posvojiteljskim obiteljima, djeci bez pratnje te djeci i mladima nakon izlaska iz skrbi.

U humanitarnoj akciji "Vjeruj u čaroliju" možete sudjelovati kupnjom ukrasa "Čarobna krila" po cijeni od 14,99 kuna. Artikl je dostupan u svim Emmezetinim centrima i u webshopu, a prihod od prodaje Emmezeta će donirati dječjem domu Maestral u Splitu. Neka taj ukras ima posebno mjesto na vašem drvcu i podsjeća vas na sreću djece i mladih kojima vaša mala gesta znači puno.

U humanitarnoj akciji možete sudjelovati i fotografiranjem ispred ''Čarobnih zidova'' kojima uz malo čarolije narastu krila. Zidovi će biti postavljeni u svim prodajnim centrima Emmezete. Za svaku fotografiju ispred ''Čarobnog zida'' objavljenu na Instagramu uz hashtag #vjerujučaroliju, Emmezeta će donirati 1 kunu dječjem domu Maestral u Splitu.

Emmezeta centri u kojima se možete fotografirati: Osijek, Slavonski Brod, Jankomir, Žitnjak, Stupnik, Varaždin, Rijeka, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik. Humanitarna akcija traje od 18.11. do 24.12.2019. godine.

Dječji dom Maestral ustanova je koja 24 godine skrbi o djeci i mlađim punoljetnim osobama bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, trudnicama ili roditelju s djecom do godine dana, biološkim, udomiteljskim i posvojiteljskim obiteljima, djeci bez pratnje te djeci i mladima nakon izlaska iz skrbi. Njihov je cilj biti kuća prijatelj obitelji i djece koja je uvijek tu kad je trebaš, a ovom gestom koju svatko može napraviti pomoći ćemo im da to i ostanu.

Za kraj, iz Emmezete nam šalju divnu poruku: Neka ovog Božića bude više ljubavi, u našim, vašim i njihovim srcima. Stvarajmo i vjerujmo u čaroliju zajedno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju