Nakon ljetnih avantura, u BILLI vas očekuje nova fantastična zabava – Čarobne avanture s omiljenim likovima Shreka, Kung fu Pande, Alexa i ostalih prijatelja s Madagaskara. Albumi, sličice, šablone za crtanje i veseli plišanci čekaju vas samo u BILLI od 25.8. do 2.11.2016.

Od 25. kolovoza u svim BILLA supermarketima započinje nova promocija DreamWorks – Čarobne avanture. Edukativno-sakupljački album donosi razna iznenađenja i sate i sate zabave za cijelu obitelj.

Ova promocija ima i humanitarnu dimenziju, jer kupovinom albuma po cijeni od 19,99 kn naši kupci i BILLA zajedno doniraju 2 kune UNICEF-u za projekt „Potpomognuta komunikacija za djecu s teškoćama u razvoju“.
Radi se o projektu u sklopu kojeg će se provesti edukacija stručnjaka i roditelja o korištenju tableta s posebnim aplikacijama i programima kako bi djeci s teškoćama u razvoju omogućili lakšu komunikaciju, učenje i razvoj potencijala. Djevojčice i dječaci sa složenim teškoćama poput poremećaja iz autističnog spektra, cerebralne paralize, intelektualne teškoće često nemaju mogućnost korištenja glasa i govora, a komunikacija uz pomoć tableta može potaknuti razvoj govora i olakšati život djece i njihovih obitelji.

„Od srca hvala BILLI na podršci projektu koji će pomoći da djeca s teškoćama ostvare svoje potencijale. U sklopu projekta na kojem radimo u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva i Edukacijsko rehabilitacijskim fakultetom provest ćemo edukaciju stručnjaka u zdravstvenim ustanova i ustanovama socijalne skrbi te roditelja i promovirati korištenje visoke tehnologije kao alata koji može olakšati komunikaciju djece s teškoćama i poboljšati kvalitetu njihovog života.“, rekla je Đurđica Ivković, zamjenica predstojnice Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj.
„Sretni smo što smo dobili priliku biti podrška djeci s teškoćama i njihovim obiteljima. Svi znamo koliko je kvalitetna komunikacija važna u svakodnevnom životu i nadamo se da će što veći broj naših kupaca podržati ovaj hvalevrijedan projekt.“, dodao je Velimir Smetko, Rukovoditelj marketinga trgovačkog lanca BILLA.

Album Čarobne avanture vodi djecu na put oko svijeta s omiljenim junacima i novim idejama za igre u prirodi ili izradu novih igračaka. Tu je i poster kojim možete ukrasiti sobu i društvena igra Velike pustolovine. U svakom albumu pronaći ćete i karticu za naljepnice, a ispunjena kartica vam omogućava kupovinu plišanaca Shreka, Kung fu Pande, Mačka u čizmama, Bezubice, Magarca i Alexa uz popust od 50%.

Paketići sa sličicama za popunjavanje albuma dobivaju se besplatno na nekoliko načina – za svakih potrošenih 75 kn, kupnjom posebno označenih proizvoda iz našeg letka te plaćanjem računa American Express karticom. U paketićima se nalaze četiri sličice ili tri sličice i posebna šablona za crtanje te naljepnice koje omogućavanju kupovinu plišanaca s popustom.

Uživajte sa svojom djecom u novim znanjima, sakupljanju sličica i crtaćih šablona, društvenoj igri, izradi novih igračaka i igri s veselim plišancima, a ujedno sudjelujte u projektu UNICEF-a i uljepšajte svakodnevicu djece s teškoćama u razvoju.

*više na www.billa.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju