Kupovati božićne poklone može biti itekako stresno, no ne ako se nalazite na mjestu ispunjenom božićnom čarolijom. Od božićnog šopinga ove godine napravite cjelodnevni izlet i posjetite Čaroliju adventa u Westgateu, koji izgleda kao da su ga uredili vilenjaci Djeda Božićnjaka.

Najveći hrvatski trgovački centar nudi alternativu za one koji se ''boje zime'', a obožavaju sve čari adventa. Čarobno uređenje božićnim instalacijama i lampicama za koje je zaslužna austrijska tvrtka ''MK Illumination'' zadivit će sve posjetitelje, a sitima i zadovoljnima ostaviti raznovrstan adventski meni koji nudi od sushija do kobasica.

Unutar Westgatea smjestila se i ''Božićna šuma'' u kojoj Djed Božićnjak sluša želje najmlađih i daruje ih, a tamo ćete sigurno susresti i Grincha te vilenjake. Uz šoping-centar smješteno je i veliko klizalište te prekrasno uređeni barokni paviljoni koji će ispuniti sva očekivanja onih kojima je ovo najljepše doba godine.

Za lampice i ostalo božićno uređenje odgovorna je austrijska tvrtka MK Illumination Za lampice i ostalo božićno uređenje odgovorna je austrijska tvrtka MK Illumination Foto: PR

Uz ručne radove i unikatne poklone na štandovima te velik broj trgovina u Westgateu ne sumnjamo da ćete ove godine postati pravi Djed Božićnjak i svojim najmilijima ispuniti želje. Kako bi se to doista ostvarilo, možemo i mi pridonijeti tome! Sudjelujte u našem kreativnom natječaju i na mail zadovoljna@novatv.hr s naslovom NAJBOLJI BOŽIĆNI POKLON napišite koji je po vašem mišljenju najbolji božićni poklon, bilo za vas ili vašeg najmilijeg. Četiri čitateljice s najkreativnijim prijedlogom za božićni poklon darivamo s 1000 kuna kako bi prijedlog mogli i ostvariti u Westgate Shopping Cityju.

Djeda Božićnjaka potražite u Westgateu Djeda Božićnjaka potražite u Westgateu Foto: PR

Kako bismo ove godine svima mogli kupiti najbolje poklone, ovaj vikend, 21., 22. i 23. prosinca, iskoristite poznati Westgateov Late Night Shopping, koji nakon 17 sati donosi popuste u omiljenim trgovinama centra.

Svaki vikend posjetitelje očekuje i glazba uživo, a ovu subotu moći će se rasplesati uz bend Pravila igre.

U božićnoj čaroliji i bogatom zabavnom programu možete uživati sve do 6. siječnja 2019.

Božićne poklone potražite na Late Night shoppingu u Westgateu Božićne poklone potražite na Late Night shoppingu u Westgateu Foto: PR

Dobitnice poklon bona od 1000 kuna u Westgate Shopping Cityju su Sara Mačković, Ana Pušić Oklopčić, Nikolina Vojković i Ingrid Lukanić. Čestitamo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju