Obožavateljice filma "Seks i grad" iz 2008. sigurno se sjećaju tužne scene u kojoj ponižena Carrie buketom udara Facu nasred ulice, netom nakon što joj je rekao kako se ipak ne želi vjenčati.

Galerija Sarah Jessica Parker i Chris Noth 2007. na snimanju legendarne scene Sarah Jessica Parker u vjenčanici Vivienne Westwood 2007. na setu filma Sarah Jessica Parker i Chris Noth 2007. na snimanju legendarne scene +3 Sarah Jessica Parker na setu serije

U tom trenutku Carrie nije znala da se njezin zaručnik na trenutak prepao braka, ali ubrzo pribrao i shvatio da radi veliku pogrešku. Znala sam da ćeš to napraviti, vikala je ponižena Carrie, odjevena u voluminoznu vjenčanicu dizajnerice Vivienne Westwood.

Sarah Jessica Parker i Chris Noth 2007. na snimanju legendarne scene Sarah Jessica Parker i Chris Noth 2007. na snimanju legendarne scene (Foto: Profimedia)

Naposljetku su sudbonosno da ipak izrekli, ali na intimnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici tijekom koje je Carrie umjesto vjenčanica nosila jednostavan dvodijelni kostim u bijeloj boji i svoje plave satenske manolice.

Sarah Jessica Parker u vjenčanici Vivienne Westwood 2007. na setu filma Sarah Jessica Parker u vjenčanici Vivienne Westwood 2007. na setu filma (Foto: Profimedia)

Njezina grandiozna vjenčanica pala je u zaborav, ali izgleda da su joj kostimografi serije I tek tako odlučili udahnuti novi život. Naime, Sarah Jessica Parker snimljena je na setu druge sezone serije odjevena upravo u nju.

Sarah Jessica Parker na setu serije Sarah Jessica Parker na setu serije (Foto: Profimedia)

Haljina iz kolekcije za jesen/zimu 2007. godine napravljena od najfinijeg luksuznog svilenog satena i takozvane Radzimir svilene tafete, za ovu prigodu nadograđena je jednako grandioznim plaštem i rukavicama.

Sviđa li vam se novi stajling nesuđene vjenčanice?

glasova:

Zašto je Carrie izvukla iz ormara svoju staru vjenčanicu i u kojoj prigodu ju je odlučila nositi, saznat ćemo tek na ljeto 2023. kada se očekuje premijera 2. sezone.

Sarah Jessica Parker na setu serije Sarah Jessica Parker na setu serije (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju