Obožavatelji serije "I tek tako" s nestrpljenjem očekuju novu sezonu, a ekipa koja stoji iza serije itekako zna kako dodatno povećati razinu tog nestrpljenja.

Galerija Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa +2 Aidan i Carrie u novoj sezoni serije

Ovaj put to su učinili tako što su u javnost izašle fotografije sa seta serije na kojima se Carrie i Aidan ljube.

Fotografiju je na svojem Instagramu podijelila i glumica Sarah Jessica Parker napisavši "Ovo nije vježba".

U samo nekoliko sati ispod fotografije skupilo se više od 15 tisuća komentara.

Nema šanse, napisala je glumica Gwyneth Paltrow. "Ludim", "Moje srce, moje srce, moje srce", "Trebalo mi je ovo" još su neki od oduševljenih komentara.

No, poljubac je podijelio publiku serije, koja je i za vrijeme "Seksa i grada" bila podijeljena na "Tim Aidan" i "Tim Faca". Tako su mnogi poručili da im ovakav zaplet nikako ne odgovara i da Carrie nije zaslužila Aidana.
Što vi kažete?

Odobravate li vi ovu romansu?

glasova:

Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa (Foto: Profimedia)

Inače, nije nam promaknula ni sjajna kombinacija Carrie Bradshaw za spoj koji je završio poljupcem. Nosi bež baloner preko plavo-bijele cvjetne haljine u kombinaciji sa svjetlucavim štiklama.

Modno izdanje Carrie Bradshaw Modno izdanje Carrie Bradshaw (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, polovicom siječnja u javnost je izašla prva serija fotografija koje su potvrdile višemjesečna nagađanja da će se glumac John Corbett pojaviti u seriji "I tek tako". Na prvim fotografijama Aidan i Carrie držali su se za ruku, a taj prizor raspametio je obožavateljice serije, koje ne mogu dočekati drugu sezonu serije "I tek tako".

Carrie Bradshaw: Posebna haljina sa snimanja "I tek tako" dokazuje njezinu ljubav prema vintage komadima Sarah Jessica Parker u vintage haljini Sarah Jessica Parker u vintage haljini Sarah Jessica Parker u vintage haljini +2 Sarah Jessica Parker u vintage haljini

Omiljeni dizajner namještaja posljednji put pojavio se u filmu "Seks i grad 2", kada su se Carrie i on neočekivano sreli u Abu Dhabiju.

Aidan i Carrie u novoj sezoni serije Aidan i Carrie u novoj sezoni serije (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju