Glumica Cate Blanchett poznata je po besprijekornom osjećaju za stil i izdanjima za crveni tepih kojima je nemoguće pronaći manu.

Galerija Cate Blanchett na Filmskom festivalu u Veneciji - 5 Cate Blanchett na Filmskom festivalu u Veneciji - 4 Cate Blanchett na Filmskom festivalu u Veneciji - 3 +1 Cate Blanchett na Filmskom festivalu u Veneciji - 2

Svakim novim pojavljivanjem u javnosti ona učvršćuje svoj status ikone stila, a to je učinila i kada je u četvrtak stala pred fotografe na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji.

Australska filmska zvijezda na crveni tepih zakoračila je u svijetloplavom kompletu. Njegov gornji dio činila je bluza s efetnim ovratnikom i crnim porubom, a donji hlače širokih nogavica i visokog struka koji je glumica dodatno istaknula remenom odgovarajuće boje sa zlatnom kopčom.

Poseban štih kombinaciji su dali zlatni ukrasi na dnu svake nogavice, a oskarovka je komplet uparila s bijelim kožnatim štiklama.

Wow, wow i opet wow: Prozirna haljina u kojoj je Julianne Moore ukrala svu pozornost u Veneciji Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 2 Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 1 Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 5 +1 Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 4

Glumica je u Veneciju stigla promovirati film Tár.

Cate Blanchett na Filmskom festivalu u Veneciji - 1 Glumica u Veneciji promovira film Tár (Foto: Profimedia)

Drama redatelja Todda Fielda snimana je prošle godine u Berlinu, a radnja prati Lydiju Tár, koju glumi Blanchett, na njezinom putu da postane prva ženska dirigentica njemačkog orkestra.

Cate Blanchett na Filmskom festivalu u Veneciji - 4 Cate Blanchett na Filmskom festivalu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju