Pretposljednjeg dana Pariškog tjedna mode održana je revija Stelle McCartney. Slavna britanska dizajnerica predstavila je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2024. godine koju su razgledale brojne svjetske zvijezde.

Galerija Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode u izdanju s potpisom Stelle McCartney Cate Blanchett i Stella McCartney Cate Blanchett u platformama Elyse Stelle McCartney +3 Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode

Među njima je bila i Cate Blanchett, jedna od najbolje odjevenih slavnih dama po mišljenju modnih kritičara i obožavatelja diljem svijeta. Australsku glumicu najčešće viđamo na dodjelama nagrada, filmskim premijerama i promotivnim turnejama i to uglavnom u vrlo glamuroznim, svečanim i efektnim izdanjima.

Cate Blanchett i Stella McCartney Cate Blanchett i Stella McCartney (Foto: Profimedia)

Rijetko imamo priliku vidjeti ležerniju Cate jer ona čak i opuštene odjevne komade, poput širokih traper-hlača u stilu trenirke, koje je nosila na snimanje emisije Jimmyja Kimmela, uspije dovesti na novu razinu.

Cate Blanchett i ležerne komade poput širokih traper-hlača podiže na novu razinu Cate Blanchett i ležerne komade poput širokih traper-hlača podiže na novu razinu (Foto: Profimedia)

Ovaj put na reviju je došla u kompletu od trapera s potpisom Stelle McCartney koji joj se očito jako sviđa jer je sličnu varijantu njezina kompleta ovog svibnja nosila prilikom dolaska u Cannes.

Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode u izdanju s potpisom Stelle McCartney Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode u izdanju s potpisom Stelle McCartney (Foto: Profimedia)

Tada je odabrala varijantu od tamnog trapera i kontrastnog kepera u crnoj boji, a sada se odlučila za verziju sa svijetlim traperom i keperom.

Nosila je i Stelline prepoznatljive platforme, model Elyse koji je jedno vrijeme bio među najpopularnijim cipelama na svijetu, a u svoju garderobu ubacila ih je i Severina.

Cate Blanchett u platformama Elyse Stelle McCartney Cate Blanchett u platformama Elyse Stelle McCartney (Foto: Profimedia)

Cate je ovom prigodom dokazala da je i u ležernim izdanjima prava frajerica baš kao i na crvenom tepihu u glamuroznim kombinacijama.

Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode (Foto: Profimedia)

Cate Blanchett: Oskarovsko izdanje koje potvrđuje titulu kraljice crvenog tepiha Cate Blanchett sa suprugom Andrewom Uptonom na 95. dodjeli Oscara Cate Blanchett u kombinaciji s potpisom Louisa Vuittona Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara +2 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara

Ako vas zanima kako nositi žuto odijelo, pogledajte izdanje Cate Blanchett Cate Blanchett u žutom odijelu - 3 Cate Blanchett u žutom odijelu Cate Blanchett u žutom odijelu +3 Cate Blanchett na dodjeli nagrada Cesar 2022. godine

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju