Prvi mjeseci u godini rezervirani su za dodjele nagrada, koje su brojim zvijezdama kruna njihova vrijednog rada tijekom protekle godine. Još jedna uvertira u Oscare, Screen Actors Guild (SAG), održana je jučer u Los Angelesu.

Galerija Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG +3 Cate Blanchett na dodjeli nagrada Costume Designers Guild Awards.2016.

Svečani događaj okupio je brojna poznata lica iz svijeta filma, a među njima se posebno istaknula višestruko nagrađivana glumica Cate Blanchett.

Australska glumica za tu je svečanu priliku reciklirala još jednu staru haljinu. Odjenula je predivnu crnu haljinu luksuznog brenda Versace, koju je nosila i 2016. godine na dodjeli nagrada Costume Designers Guild Awards.

Cate je zablistala u crnoj maksi haljini koja je naglasila njezinu siluetu. Haljina je posebna po dubokom dekolteu i otvorenim leđima te sitnim, a istovremeno upečatljivim šljokicama. 

Dizajneri su se zaigrali i otvorene dijelove vješto prekrili komadom čipke, koja je cijelu kombinaciju učinila profinjenom. Čipkasti dio dizajneri su posudili od još jedne haljine, koju je Cate također nosila u više navrata.

Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG (Foto: Profimedia)

Kombinaciju je zaokružila decentnim nakitom brenda Louis Vuitton, od kojega su se posebno istaknuli dijamantni prsten i naušnice. Crne kožne cipele s remenom i visokom petom zaokružile su cijelu kombinaciju.

Cate je kosu oblikovala u elegantne valove, a prirodnu ljepotu naglasila je laganim make-upom.

Haljina koju je Cate nosila 2016. bitno se razlikuje od nove haljine. Stara varijanta također je pratila liniju njezina tijela, ali je bila potpuno zatvorena.

Dama u crnom: Cate Blanchett u haljini koja je sinonim za profinjenost Cate Blanchett na dodjeli nagrade BAFTA Cate Blanchett na dodjeli nagrade BAFTA Cate Blanchett na dodjeli nagrade BAFTA +10 Cate Blanchett na dodjeli nagrade BAFTA

Nova varijanta haljine, osim što sadrži efektan čipkasti detalj, posebna je i po prorezu u području lista, a staru haljinu Cate je nosila uz glamuroznu, voluminoznu ogrlicu.

Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG Cate Blanchett 2023. i 2016. godine (Foto: Profimedia)

Nitko kao ona: Jamie Lee Curtis pokazala je kako se u sedmom desetljeću života nosi duboki dekolte Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 7 Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 4 Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 8 +5 Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju